من چند روز پیش انجام دادم
نگران دردش بودم ولی مصمم بودم انجام بدم، بنابراین وقتی دستیار دکتر ازم پرسیدن آستانه دردت چقدره گفتم پائینه ولی شما به این مسئله توجه نکنید، گفتن اگر میتونی تحمل کنی نخهای ضخیمتر بزنیم که سوزنش کلفتتره ولی تاثیرش بیشتره، گفتم هرکدوم که تاثیرش بیشتره همون رو برام آماده کنید لطفا. دکتر هم که اومدن دوباره ازم پرسیدن تحمل درد داری؟ گفتم باااااید تحمل کنم.
با این پیش زمینهها انتظار درد زیادی داشتم ولی اصلا اونطوری نبود، تقریبا اکثرش بدون درد و بعضیهاش مثل مثلا نیشگون محکم، در ثانیه هم تمام میشه دردش. اما چون خونم رقیق بود از بعضی جاها خون اومد.
من کلا در زمینه سوزن چه آمپول چه واکسن چه سرم چه هر نوع سوزن دیگه یه جور فوبیا دارم در مورد خون هم همینطور، اما این مورد اونجوری نبود که اذیتم کنه. شاید چون خیلی دوست داشتم انجامش بدم.
برای من دو سه تا از جاهاش کبود شده کامل، نه اینکه بگم الان دردی دارم ولی توی اون نواحی کاملا حالت کوفتگی دارم، مثل زمانیکه دوباره ورزش رو شروع میکنیم و تا چند روز کوفته هستیم.
خیلی ذوق دارم که نتیجه بده، امیدوارم رو بدن من موثر باشه، دکتر گفتن به سوخت و ساز کمک میکنه و اگر اشتباه نکنم گفتن رو کم شدن اشتها هم تاثیر داره
این چند روز نمیدونم به ذوق اینکه میخوام لاغر بشم بوده یا واقعا از اثرات نخ بوده که کمی اشتهام کم شده.