2777
2789
عزیزم منم میخوام برم ولی میترسم تاثیر نداشته باشه برایه شما تاثیر داشت؟

اره خیلی زیاد الان ک یک ماهه رفتم 8کیلو کم کردم و سایزم از 46 رسیده به 40خیلی خوب بود فقط امیدوارم برگشت نداشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقدر عالی خداروشکر.  درد هم داشت ؟ میشه شماره مطبشو بدین؟.  من خیلی خیلی کم شکم دارم هنوز مرددم برم یا نه پارسال ۱۶جلسه طب سوزنی انجام دادم خیلی تاثیرش کم بود اخرسرم بهم گفت چون چربیت کمه تاثیرش خوب نبوده در مورد امبدینگ پرسیدم گفت اونم مثل همین میشه شاید انجام ندی بهتره ولی شماره بنیانگذاره امبدینگ توی ایرانو پیداکردم زنگ زدم منشیش گفت این خیلی تاثیر گذارتراز طب سوزنیه حتما نتیجه میگیری فعلا درحاله تحقیقم هنوز☺️

وای چقدر عالی خداروشکر.  درد هم داشت ؟ میشه شماره مطبشو بدین؟.  من خیلی خیلی کم شکم دارم ه ...

درد ک تقریبا داشت از امپول زدن بیشتر منتها ارزششو داره اره بابا خیلی از طب سوزنی تاثیرش بیشتره و سریعترمنکه خیلی راضی ام دکترم میگف تا زایمان نکنی هرچی ام بخوری البته با مراعات سایزت بر نمیگرده من سه چهار روز پیش دوباره امبدینگ کردم افتادگی شکمم ک سزارین داشتم دوتا پشت سرهم جمع بشه تازه امبدینگ تثبیت هم نمیخاد بری بمن گف انقد خوب وزن و سایز کم کردی ک لازم نداری

پیشنهاد میکنم برو منکه خیلی راضی ام فک کن لباسای زمان مجردیم سایزم شده بعد دوتا زایمان سزارین پشت سر هم
من مشهدم شما کجایی ادرس بدم؟

خیلی برات خوشحالم عزیزم ،حیف من تهرانم  پس باید یجایه خوب پیداکنم برم.

راستی چند جلسه باید بری؟.   به من گفت ماهی یکبار برایه امبدینگ باید بیای تا سه جلسه.   توی هرماهم دو جلسه طب سوزنی باید انجام بدی

من یک جلسه رفتم هم خیلی سایز و هم خیلی وزن کم کردم الان 61کیلو شدم تو یه ماه و نیم 71300بودم ماهی یه بار بنظرم زیاده اخه باز دکتر من میگفت تا 45 روز چربی سوزی وزن و سایز داری و تا دو ماه ادامه داره یکی دوهفته پیش من واس بار دوم رفتم ک گفت دیگه نیا سایز شکمم از 110رسیده به 72 خودم باورم نمیشه اما تمام لباسام واسم گشاد شده لباسای مجردیم واسم اندازه س فکر کن

در کل من خیلی راضیم منتها صورتمم لاغر میشه ک من ازین یکم ناراضی هستم میخوام برم طب سوزنی واس چاقی صورت

امیدوارم شماهم راضی باشی

خیلی برات خوشحالم عزیزم ،حیف من تهرانم  پس باید یجایه خوب پیداکنم برم. راستی چند جلسه باید بری ...

سلام 

دوست عزيزم شما كار امبدينگ رو انجام داديد؟؟

ماهي يك بار نياز نيست عزيزم

هر شش ماه يك بار هست و نيازي به طب سوزني هم نداره

چون نخ ها كار سوزن رو انجام ميدن

دکتر هومن تیموری مکرم ابوذرغفاری 31 ساختمان ادرینا فک کنم طبقه دوم
هزینه ش 400تومنه هر جلسه منتها واس من تو گوشمم سوزن زد دو جلسه منکه خیلی راضی بودم هنوزم برنگشته وزنمم مهر رفتم جلسه دوم اخر ابان رفتم خیلی راضی بودم

سلام  دوست عزيزم شما كار امبدينگ رو انجام داديد؟؟ ماهي يك بار نياز نيست عزيزم هر شش ماه يك ب ...

اره دو جلسه امبدینگ انجام دادم سه جلسه ما بینش سوزنی امبدینگ هر سه هفته یکباره هفته ای یکبار سوزنی 

ولی هیچ تاثیری نداشته

شما رو چه حساب میگید هر شش ماه یکبار

من یک جلسه رفتم هم خیلی سایز و هم خیلی وزن کم کردم الان 61کیلو شدم تو یه ماه و نیم 71300بودم ماهی یه ...

چه قدر خوب منو مامانم داریم باهم میریم پیش دکتر پیرمرادی تازه بنیانگذار امبدینگ تو ایرانه ولی نمیدونم چرا هیچ فرقی نکردیم😭😭

اره دو جلسه امبدینگ انجام دادم سه جلسه ما بینش سوزنی امبدینگ هر سه هفته یکباره هفته ای یکبار سوزنی&n ...

چون بسته به نخي كه ميزارن با دو ماهه هست يا شش ماهه

حالا اگه سوزني كسي خواست در كنارش انجام ميشه نخواست انجام نميشه

اگه بشه خوب تاثيرش بيشتره

اما من خودم ترجيح ميدم اگه بيمار دوست داشت دو جلسه سوزني اول انجام بده بعد امبدينگ

شما دكتر پير مرادي براتون انجام دادن؟

ميتونم بپرسم امبدينگ رو چند و هر جلسه سوزني رو چقدر گرفتند؟؟

چون بسته به نخي كه ميزارن با دو ماهه هست يا شش ماهه حالا اگه سوزني كسي خواست در كنارش انجام ميشه نخ ...

بله،هرجلسه امبدینگ ۴۰۰تومن هرسه هفته یکبار ه ک دو جلسه سوزنی مابینه هر امبدینگ رایگانه

اصلا از من نپرسید با چه نخی میخوای

شما نمیدونین چرا رو ما تاثیر نداشته؟