2777
2789
عنوان

امبدینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 250756 بازدید | 175 پست
درد با لاغري فرق داره، طب سوزني براي درد فوق العاده هست. سريع جواب ميده، لاغري و زيبايي يه كم زمانب ...

مرسی عزیزه دلم خیلی لطف کردی😘پس ایشالا این داستان تموم شد بهتون پیام میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون شما بدنتون خشك هست ... امبدينگ باعث ميشه بدنتون با كمبود اب مواجه بشه و به دنبال اون كمبود ويتام ...

سلام. وقت بخیر

من چند وقته میخوام مامانمو ببرم امبدینگ

دور شکمشون ۱۱۰ هست. و سنشون ۶۳. فقط شکمشون بزرگه. بقیخ حاهای بدنشون متناسبه. از کجا بفهمم که این روش برای مامانم‌خوب هست یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

پزشكاي سنتي براي اونايي كه طبع سرد و تر دارن پيشنهاد ميكنن 

من نمیدونم طبع مامانم چیه؟ از کجا میتونم تشخیص بدم؟ و آیا اینکه راه دیگه ای برای کوچک کردن شکمشون میتونین پیشنهاد کنین؟ البته حدود ۸ جلسه هم سوزنی کار کردن. جوابی نگرفتیم

من نمیدونم طبع مامانم چیه؟ از کجا میتونم تشخیص بدم؟ و آیا اینکه راه دیگه ای برای کوچک کردن شکمشون می ...

بايد ببريد يه متخصص طب سنتي كه دكتراي طب مدرن داره و بعد سنتي خونده نظر بده

فكر كنم فقط مناسب طبع سرد و تره كه خيلي ورم دارن ،مامان شما كه فقط شكم دارن فكر نكنم طبعشون سرد باشه 

كنارش هم حتما طب سوزني انجام ميدن ولي طب سوزني تنها اثري نداره

اره خیلی زیاد الان ک یک ماهه رفتم 8کیلو کم کردم و سایزم از 46 رسیده به 40خیلی خوب بود فقط امیدو ...

من مطلب شما رو خوندم و باورم شد و رفتم چندبار انجام دادم ،دريغ از يه ذره تغيير ،تروخدا الكي مردم رو تشويق نكنيد حيف پول كه دادم 

سلام.رفتین پیش‌همین دکتری که ایشون رفته بودن؟؟؟هنوزم راضی نیستید؟

نميدونم من پيش دكتر كاظمي انجام دادم 

روز اول هم گفتن تو بعضيا موثره،منم گفتم با يه جلسه معلوم نميشه ؟گفتن نه 

اينكه از سايز ٤٦به ٤٠برسي كه ديگه يه دروغ محضه 

سلام.رفتین پیش‌همین دکتری که ایشون رفته بودن؟؟؟هنوزم راضی نیستید؟

ايشون نوشتن تو مشهد انجام دادن من تهران هستم 

ولي اگه امبدينگ تاثير داشت فكر ميكنيد كسي ميرفت زجر ليپو و عمل  رو تحمل كنه؟راحت امبدينگ ميكردن همه