2777
2789
عنوان

کم آوردم..😔.

93 بازدید | 13 پست

سلام خانوما... سه ماهه اقدامم، این ماه لتروزول خوردم و آمپول زدم یه فولی خوب داشتم، اما پریود شدم.... خیلی ناراحتم... 

میگن عقب و جلو انداختن نشونه آمادگی رحم واسه بارداریه، من اما دقیق و سر وقتم... توروخدا بگین چکار کنم! دیگه خسته شدم😔😔😔😔😔😔😔

من ۱۱ ساله منتظرم امشب کلی گریه کردم از استرسم...انتقال جنین دادم نمیدونم چی خواهد شد دیگه تحمل شکست چند باره رو ندارم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۱ ساله منتظرم امشب کلی گریه کردم از استرسم...انتقال جنین دادم نمیدونم چی خواهد شد دیگه تحمل شکست ...

انشالله خدا ناامیدت نکنه! به همین زودیا مامان میشی ایشالله عزیزدلم

انشالله خدا ناامیدت نکنه! به همین زودیا مامان میشی ایشالله عزیزدلم

😔😔😔امیدوارم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من ۱۱ ساله منتظرم امشب کلی گریه کردم از استرسم...انتقال جنین دادم نمیدونم چی خواهد شد دیگه تحمل شکست ...

الهی بگردم برای دلت.قشنگ درکت میکنم.منم سه سال منتظر بودم با دوبار ای وی اف نا موفق.خدا میدونه چه روزایی و گذروندم.داشتم اماده میشدم برای دور سوم ای وی اف ک خدا ی دختر بهم داد در کمال ناباوری طبیعی باردار شدم.دکترم باورش نمیشد میگفت معجزع شده.اما خواست خدا بود.همیشه میگفتم خدایا معجزتو نشونم بده.من خسته شدم.بعد یک سال از بدنیا اومدن دخترم ی پسر هم خدا بهم داد.

خدا ایشالا ک ب زودی زود معحزه کنه برات و باردار شی و از انتظار در بیای

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍
خب میگن باید عقب و جلو انداخت، من سروقتم

ربطی نداره فقط بیخیال باید بشی.من ماهی ک بیخیال بارداری بودم باردار شدم بعد 3 سال

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍
الهی بگردم برای دلت.قشنگ درکت میکنم.منم سه سال منتظر بودم با دوبار ای وی اف نا موفق.خدا میدونه چه رو ...

فدات شم عزیزم ممنونم