2777
2789
عنوان

دخملممم😍😍

506 بازدید | 55 پست

سلام بچه هه.

دیروز هفته۱۸بارداری سونو دادم گفت نی نیم دخمله😍😍😍😍😍😍

اینقد خوشحالم که نگو.

ولی یه چیزی خیلی ناراحتم کرد،پدرشوهرم اصلا تبریک نگفت😑چون دختره.بدم از این طرز فکرا میاد.

کیا هنوز تبعیض قاعل میشن بین دختر و پسر؟؟؟

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم کسی تبریک نگفت  البته فک نمیکنم ربطی به جنسیت داشته باشه تبریک نگفتن  بعضیا مدلشو ...

آخه خونواده شوهرم نوه ندارن.این اولیشونه.پدرشوهرمم خیلی بچه دوسداره

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�

منم دوتادخمل دارم عااالیه😍😍

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

مادر شوهر من وقتی زایمان کردم اومد خونمون به خدا اصلا نگاه به نوه ش نکرد فقط اومد به من گفت خرما اوردم بخور تا۴۰روز تا حداقل بچه بعدیت پسر باشه...هنوز هم که۱۸ ماهه اصلا نگاش نمیکنه....😟😟

منم دوتادخمل دارم عااالیه😍😍

وااای حس خوبیه دختر داشتن😍😍

خدا حفظشون کنه

آخه خونواده شوهرم نوه ندارن.این اولیشونه.پدرشوهرمم خیلی بچه دوسداره

ببین کلا قدیمیا پسر دوست هستن ته ته قلبشون،دختر منم اولین نوه ی بابامه،هنوز نیومده عاشقشه....کلا ما سه تا خواهر رو خیلی راحت گذاشته کنار میگه من فقط ی دختر دارم اونم نوه ام هس خخخخخ....مطمن باش عاشقش میشن حالا وایسا

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
مادر شوهر من وقتی زایمان کردم اومد خونمون به خدا اصلا نگاه به نوه ش نکرد فقط اومد به من گفت خرما اور ...

وااااا😏😒😒😒همشون همینجورن

مادر شوهر من وقتی زایمان کردم اومد خونمون به خدا اصلا نگاه به نوه ش نکرد فقط اومد به من گفت خرما اور ...

ب درک بزا نگانکنه زنیکه خر تو خودت نگاش کن خیلیم بهتره😍😍😍من ی دوقلو دختر میخام توروخدا برام دعاکنید خدا ی دوقلو دختربهم بده واییییی عاشقشم

ببین کلا قدیمیا پسر دوست هستن ته ته قلبشون،دختر منم اولین نوه ی بابامه،هنوز نیومده عاشقشه....کلا ما ...

😍😍ای جان