2777
2789
عنوان

دخملممم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 55 پست
مادر شوهر من وقتی زایمان کردم اومد خونمون به خدا اصلا نگاه به نوه ش نکرد فقط اومد به من گفت خرما اور ...

وای چقد بد واقعا از سنشون خجالت نمیکشن دختر که خیلی خوبه

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من الان داشتم فک میکردم چی میشد منم یه دختر داشتم روز اول مدرسه میفرستادمش با اون فرمهای قشنگ  ...

اووووف نگو دلم رفت 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
مادر شوهر من وقتی زایمان کردم اومد خونمون به خدا اصلا نگاه به نوه ش نکرد فقط اومد به من گفت خرما اور ...

واااای واقعا؟؟؟؟هیچی نگفتی تو اون موقع؟؟؟ببخشید ولی بعضیا چقد میتونن بی شعور باشن....اعصابم خورد شد بدرک ک نمیبینه نوه اشو دختر داشتن لیاقت میخواد

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

عزیزززم‌مبارکه😍😍

ماهم‌وقتی شنیدیم دختر کلی ذوق کردیمو‌اشک شوق ریختیم دوتامون عاااشق دختریم

غصه نخور بیخیال بابا خانواده شوهرمنم قبل اینکه جنسیتو‌بفهمم هزارتا ترفند رفته بودن ک بفهمن بچه چیه بعد که فهمیدن هیچ کدوم تبریک‌نگفتن ک بماند ناراحتیشونم بهم‌نشون میدادن و‌همش میگفتن معلوم‌نیس هنوز که به این سنوها اعتباری نیس🙄 

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

باحرف مردم کہ نمیشہ زندگی کرد،من بچم پسر بود خانوادہ شوھرمینا ھم خیلی کم پسر دارن خیلی ھم پسردوستن،ولی سر بچہ من مادرشوھرم داشت میمرد از ترکیدن 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ب درک بزا نگانکنه زنیکه خر تو خودت نگاش کن خیلیم بهتره😍😍😍من ی دوقلو دختر میخام توروخدا برام دعاکن ...

انشالله خدا دو تا دختر دوقلوی سالم و خوشگل بهت بده😍😍😍

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�
باحرف مردم کہ نمیشہ زندگی کرد،من بچم پسر بود خانوادہ شوھرمینا ھم خیلی کم پسر دارن خیلی ھم پسردوستن،و ...

فازشون معلوم نیست😂

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
باحرف مردم کہ نمیشہ زندگی کرد،من بچم پسر بود خانوادہ شوھرمینا ھم خیلی کم پسر دارن خیلی ھم پسردوستن،و ...

چرا آخه؟؟حسودیش میشد😳

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�
دوتا دختر دارم....

داشته باشي وقتي خودت بگي دختر خوبه بقيه غلط ميكنن دختر عموي من ٤ تا دختر داره مادر شوهرش خيلي زن بديه سر اخري باردار بود گفت يا ايشالا پسره يا ميوفته دختر عموم بهش نگاه كرد گفت اگه قراره تو اينده زبونش مثل شما نيش دار باشه بله ولي من  دختر هاي خوبي تربيت ميكنم اونا اينده خانواده تشكيل ميدن  و نسل منو ادامه ميدن دال ادامه نسل بر فاميلي نيست به اون منشي هست كه بچه ياد گرفته و ادامه ميده 

ایشالله سر قبرش خرما پخش کنی بزودی

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد