2777
2789
عنوان

شکایت از خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4403 بازدید | 140 پست
سلام عزیزم میشه الان‌ بگید کجایید و در چه مرحله و قضیه هنوز ادامه داره یا نه

سلام عزیزم 

بالا توضیح دادم 

دیگه فکر کنم اگه سرعقل نیاین و همچنان ادامه بدن استرداد جهزیه کنم برم

هم برن خونه بگیرن هم وسایل خونه 

هم نفقه بدن 

دیگه فکر کنم سر به تنم نباشه 

عزیزم ما رو بی خبر نزار که چیکار کردی .امیدوارم ک مشکلت حل بشه .تاپیک جدید زدی منو صدا کن

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ما رو بی خبر نزار که چیکار کردی .امیدوارم ک مشکلت حل بشه .تاپیک جدید زدی منو صدا کن

چشم عزیزم ممنون هستین 

میدونی من میگم شوهرم بره سرکار خونه هم بگیره دخالت خونوادشم کم بشه 

فحاشی هایی که کردن از دلم پاک نمیشه 

اصلا نمیتونم کنار بیام 

چشم عزیزم ممنون هستین  میدونی من میگم شوهرم بره سرکار خونه هم بگیره دخالت خونوادشم کم بشه  ...

اگه همه این کارا رو بکنن حاضری ب زندگی باهاش ادامه بدی؟یا خسته شدی کلا میخای جدا شی

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....
اگه همه این کارا رو بکنن حاضری ب زندگی باهاش ادامه بدی؟یا خسته شدی کلا میخای جدا شی

خسته شدم انقدر الان بهشون سردم میخوام جدا شم 

میترسم در اینده بچه داشته باشم پشیمونتر بشم

اینا الان هیچی ندارن منو تهدید کنن زندگیم اینه

اگه بچه داشته باشم بنظرت چقدر با اون بچه منو اذیت میکنن

علت این حرکاتشون چیه و شوهر شما چه واکنشی داره رابطتتون با شوهرتون چطوره

نمیدونم از اول که ازدواج کردم عقد بودم اینا میگفتن خونه دوطبقه 

وچون خیلی اخلاقای خاصی داشتن هروز حاشیه داشتم قبول نمیکردم خیلی پر حاشین

کلا چون مادرش مشکل داره چون یتیم بوده مادرنداشته از دوسالگی زیر دست مادرناتنی بوده اونم خیلی اذیت کرده بعد ازدواج کرده شوهرش نمیخواستش کلیم اذیتش کرده دیگه دنیاش فقط بچهاش بوده یکیش میمیره رو بقیه وحشتناک حساسه پیشش باشه.منم روزی دوبار بزور شوهرمو میفرستادم که فکرنکنه جدا شده.روزی پنج ساعت یابیشتر خونشونه .حسودم هست و خسیس تاحالا هیچی خرجم نکرده.بنظرش من خیلی تو رفاهم 

بعد هیچ رفاه و خونه ای نداره حتی وسایل خونه لباس هیچی ....حتی یه سفر بگی رفتن نرفتن.و نمیزارن ما بریم.کلا اوضاع اقتصادیشون داغونه .و از همه بدتر حرف حرف خودشه الان بنظرش من نباید نظر بدم برا زندگیم باید اون تصمیم بگیره.دوست نداره مستقل باشیم دوست داره بهش احتیاج داشته باشیم حتی بچهای تو خونش کارای عادیه خودشونو خودشون انجام نمیدن نمیزاره!.دیگه با هیچکس و این ذهنیتم برا بچهاش گذاشته هیچجا نرین هیچکس نیاد.کلا همش تو خونه ان.حتی سرکار نمیزاره برن

قبلا درک میکرد  الان میگه تو مقصری نه خونوادم

ای بابا چرت مقصر شما باشی

بهترین کار اینه که بشینین با آرامش راجب این موضوع باهم صحبت کنین

و بهش بگی من زندگیمون دوست دارم

آرامشی ک با تو دارم دوست دارم

خوشحال میشم توهم برای زندگی شادمون تلاش کنی

یکم تعریف بده ازش رامش کن

ای بابا چرت مقصر شما باشی بهترین کار اینه که بشینین با آرامش راجب این موضوع باهم صحبت کنین و بهش ب ...

اصلا گوش نمیده فقط فحش میده 

هیوقت نشده منطقی حرف زد

من گفتم یه خونه بگیر یه درامدی داشته باش زندگی کنیم فقط فحش میده 

باید میرفتم با خونوادش تا زن خوبی باشم

دفاع برا زندگیم به دید اون من یه زن بدیم  

حالا کسی تاحالا برا اینکه وسایل خونشو میبرن دخالت میکنن شکایت کرده راهنمایی کنه؟ ممنون 

عزیزم فک کنم این اتفاق فقط تو خانواده ی شوهر تو هستش برا همین همچین اتفاقی  فک نکنم برا کسی بیفته خدا به دادت برسه  عوضی ها چقدر هم پر رو هستن 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون