2777
2789
عنوان

ادامه ماجرای من

531 بازدید | 41 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3253864/شکایت-از-خانواده-شوهر?postId=106566556

خب بعد این ماجرا رفتم شکایت کردم از پدرشوهرو مادرشوهرو برادرشوهرم برا فحاشی ایجاد مزاحمت اونام تعهد دادن منم فکر میکرد قراره زندگیم درست شه رضایت دادم وگرنه فقط برا فحاشی 60ضربه شلاق داشتن.ولی درست نشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه قرار شد یه خونه دیگه بگیره چون اونجا مثلا کرایش زیاده.اینام قصد عوض کردن خونه و زندگی کردن نداشتن.هروز فحش  که من خونه بابام جا ندارم که نمیرم نمیرمنمیدن اینجور حرفا.چون رفته بود شکایت تمکین کرده بود منم فکر میکردم برا یه ماه  دیگه که جلسه دادگاه تمکینه میخواد من  خونه نباشم.که بازم اینا قصد دیگه ای آنتریک

که بازم اینا قصد دیگه داشتن از آنتریک کردن من.

تمام مواد غذایی رو برادرش اومد برد خونشون.منم هروز ناهار شام میرفتم خونه بابام.خلاصه منتظر دادگاه تمکین بودم.دادگاهم مجبورش کرده بود یا خونه روبچینید یا جای جدیدبگیره.17/7چهارشنبه شب شروع کرد باید بری ارثتو بگیری از بابات............کلی فحش وحرفای سنگین بهم زد 

که دوسال پیش منو کتک زده بود نفقه مهریمو بخشیدم در قبال طلاق.ولی قبول نکرد.

بهم گفت فکر کردی دوست داشتم قبول نکردم برا این قبول نکردم که ارثتو بگیری.طلاقت بدم بری با یکی دیگه بخوره.فکر کنید حتی از دین اسلامم فقط اینو یاد گرفته که حضرت محمد(ص)زن پولدار گرفته.بهم گفت این همه ادم با پول زنشون بجایی رسیدن حالا یکیشم من.هم حضرت محمدم(ص) هم زن پولدار گرفت

خلاصه 

فردا صبح پنج شنبه پاشدم برم محضری خودمو از ارث محروم کنم و همه چیو به بابام بگم.

نمیذاشت برم میگفت همه چیو خراب میکنی نقشهامو بهم میریزی حق نداری بری .........باکلی بدبختی تونستم برم.

ولی پنج شنبها خونه بابام خیلی شلوغ بود مهمون بود هیچی نگفتم برگشتم .شب اومد من رو مبل دراز کشیده بودم با مشت زد به سرم چی شد بابات چیکار میخواد بکنه.منم گفتم رفتم محضری کردم هیچ ارثی ندارم.که شروع کرد به زدن .پرت کردمنوروزمین از پشت نشست روکمرم تا جایی که  تونست مشت زد به سروگردنو پشتم.........

خلاصه هرچقدر بخواین کتک خوردم.وقتی ولم کرد هی میگفت پاشو برو.حتی به بابام زنگ زد بابام چون خونه شلوغ بوده اصلا متوجه نشده بودکه بیاین ببرینش.منم فقط گریه میکردم نه از درد بدنم .از درد حرفاش.که چقدر ساده بودم.خلاصه دید نمیرم . زنگ زد 110بیاین زنم دیونه شده 

ماموره اومد دید من افتادم فقط گریه میکنم برام اب اورد خودش به خونمون زنگ زد به اورژانس زنگ زد چون اصلا نمیتونستم تکون بخورم.به ماموره میگفت فقط ببریدش خونه باباشرو.امشب بره.تو صورت جلسه کلانتری حتی امضا داد که بره 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی