2777
2789
عنوان

شکایت از خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4407 بازدید | 140 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه سوال برام پیش امد، به فرض محال شما کوتاه امدی رفتی با اونا زندگی کردی، و با دکور زندگی شما خانواده همسرت توانستن دختر و پسر نامزد کنند، اونا جهیزیه و خرج عروسی نمی خواهند؟ زندگی نمی خواهند؟ یعنی ته آینده نگری شون خواستگار امدن است؟ 

مگه میشه؟   

پنج سال دارم میجنگم هروز یه بساطه  بخدا انقدر جنگیدم که خونم حفظ بشه شوهرم بره سرکار خسته شدم& ...

ببخشید مگه شوهرت بچه دوساله است که سرکار میره حقوقشو اونا میگیرن؟؟ قبول کن مقصر اول و آخر همسرته که اقتدار لازم رو نداره تا جلوی رفتار زشت خانوادشو بگیره. شوهرت باید بین شما و زندگی مشترکش با اون خانواده عتیقه یکیو انتخاب کنه 

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
من یه سوال برام پیش امد، به فرض محال شما کوتاه امدی رفتی با اونا زندگی کردی، و با دکور زندگی شما خان ...

لابد اون موقع جهاز ایشونو بار میکنن خونه داماد

خدایم برایم کافیست💗

من یه سوال برام پیش امد، به فرض محال شما کوتاه امدی رفتی با اونا زندگی کردی، و با دکور زندگی شما خان ...

با جهاز عروس دختر شوهر میدن بعد عقد که طرف پاگیر شد با حقوق داماد جهاز میخرن😐 وسلام

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
چ بیعرضه اید بدتون نیا 

خب چیکار کنم 

با آدم نفهم در نیافتادی که بفهمی 

منطق حالیشون نیست 

فکر میکنه پسرش برا منو تو رفاه گذاشته هردفعه قاطی میکنه 

فکر میکرد خونمونو عوض،کنیم میایم پیش اونا شوهرم بیست روزه قولنامه کرده اینجا رو باز قاطی کردن 

تازه پدرشوهرمم مستاجره 

میگن وسایل خودمونو میبریم انباری شما وسایلتونو بیارین اینجا

خب چیکار کنم  با آدم نفهم در نیافتادی که بفهمی  منطق حالیشون نیست  فکر میکنه پسرش ...

بیخود کرده زنیکه عوضی اه اعصابم خرد شد گلم نمیتونین باهاش قطع ارتباط کنین

حتی کورده بمینه کوردستانیش ئه مینه 👑😏👑کوردستان یک پارچه کردیانه به چوار پارچه بیکن به هزار پارچه هر نادیم کوبانی

بری ن از خودت چیزی میمونه ن وسایلات 😑😑تجربه کردم ک میگم 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
با جهاز عروس دختر شوهر میدن بعد عقد که طرف پاگیر شد با حقوق داماد جهاز میخرن😐 وسلام

اره بابا اینا به پسرشون دامادی کادو ندادن بدختر جهاز میدن 

یه پتو پاگشا داد دوتا گلدون کادو بهم داد تو عقد صدبار برداشته ببره 

من خاک برسر چقدر کادو برا هرکدومشون گرفتم 

نزدیک ده تومن پول از خونوادم گرفتم دادم به اینا 

هنوزم پس ندادن که قرارم نیست پس بدن 

مثلا قرض بود 

اوایل عقدم که نمیشناختم هی مادرشوهرم میگفت خرج دانشگاه این مونده بده من پس میدم 

انقدر ازم کندن که نگو.

دوساله که پول نمیدم فقط اگه بده شوهرم از حقوقش میده  جهازمو میخوان 

من از جمع حضار عذر می خواهم اگه هم عقیده نیستیم. اما زندگی کردن با هر شرایطی هم حسن نیست! مگه چند سال جوانی که بهترین سالهای عمرت واسه جنگ اعصاب می گذاری؟ اگه شوهرت باهات بود یه حرفی! الان که نیست اختیار گلدون جهیزیه ات نداری، دو صباح دیگه اختیار تربیت بچه هات خواهی داشت؟ 

من از جمع حضار عذر می خواهم اگه هم عقیده نیستیم. اما زندگی کردن با هر شرایطی هم حسن نیست! مگه چند سا ...

منم به همین رسیدم 

بخدا کارو یه خونه وظیفه اولیه هر مردیه 

نه که من سر چیزایی که همه دارن میجنگم.ه برسه به بقیه اختلافا

اگه بچه داشتم که دق میدادن منو 

تا همه چیمو ببخشم جهازو که سهله