2777
2789
عنوان

شکایت از خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4407 بازدید | 140 پست
بابا هرکار دلشون میخواد میکننن  شب شوهرم شبکار بود مادرشوهرم اومد خوابید صبح پاشدم دیدم هرچی ت ...

بابا میزدی نصفش میکردی وای چقدر داغ کردم چه پرروعه

خدایم برایم کافیست💗

اون خونه ای ک شما دارید اجاره هستید؟

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شوهرت طرف توعه بنظرم یا رابطتونو بهم بزنید یا ازش بخاطر دخالت تو امور زندگی شکایت کنید یعنی چی چقد عوضیه

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  

شوهرم اصلا حرف گوش نمیده 

داداشش بیکاره داره دیونه میشه حسادت کرد به خونمون

مامانشم میگه جهاز بیاد خونه ما یه خواستگاری برا دخترا میاد خونمون 

اینم دلش میسوزه 

تازه پول رهنم میخواد بده باباش کم اورده

میگن شما زندگی دارین حالا نوبت بقیه بچهاست شما یه مدت بیان تا سروسامان بگیریم هممون

من نذاشتم تاحالا یکم ازم من حساب میبرن ولی از شوهرم که هیچ

شوهرم اصلا حرف گوش نمیده  داداشش بیکاره داره دیونه میشه حسادت کرد به خونمون مامانشم میگه جهاز ...

ببین حالیشون کن اگه بازندگیت ور برن جم میکنی میری خونه بابات این پسرشونم علاوه بر بی سرو سامانی باید پول مهریه هم بده 

یکی بیاد منو خاموش کنه آتیش گرفتم اه

خدایم برایم کافیست💗

بابا میزدی نصفش میکردی وای چقدر داغ کردم چه پرروعه

پنج سال دارم میجنگم هروز یه بساطه 

بخدا انقدر جنگیدم که خونم حفظ بشه شوهرم بره سرکار خسته شدم 

میام اینجا مشکلات بقیه رو میخونم میگم کاش منم ازاین مشکلات داشتم 

فقط دارم سرکار خونه میجنگم حتی نمیشه فکر بجه یا چیز دیگه داشت.هم کار گیر شوهرم میاد پنج ماه میره حقوقشو میگیرن تا نتونه کرایه بده بعدشم میزنن که باید بیکار بشی  بازکلی قرض 

تا راسته میشیم از اول

که فقط بریم تو خونه اونا

ببین حالیشون کن اگه بازندگیت ور برن جم میکنی میری خونه بابات این پسرشونم علاوه بر بی سرو سامانی باید ...

بابا رفتم نفقه گذاشتم که بره سرکار کرایه خونه رو هم مجبور بشه بدن 

اینام دست از سرمون بردارن

هفته دیگه جلسه دادگاه نفقست.

امشب اومدن وسایل ببره 

قشنگ چشم تو چشم مادرشوهرت بهش بگو من مادر پدرم برای دخترشون جهاز گرفتن ک زندگی خوبی داشته باشه نه برای خانواده شوهر بگو بار اخرت باشه درمورد جهاز من و البته زندگیم تصمیم میگیری اون دختراتم اگ بخوان ببرن ک فک نکنم اشغال جمع کن سر کوچه هم بیاد ببرتش رو بنداز تو دیگ ابشو بخور بمن ربطی نداره 

وای یعنی به زور میخوان شمارو ببرن خونشون و شوهرتو بیکار کنن که هم حسادت برادرشوهرت بخوابه هم وسایل تو خونشون رو قشنگ کنه خواستگار بیاد برای دختراش؟؟؟

فراااااااااااار کنید....

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
الان میشه برم شکایت کنم که اومدن وسایلمو ببرن؟

اون وسایل مال شماست و فاکتورش به نام شما یا خانوادته. برو کلانتری شکایت کن. رسما دزدیه اینکار. شوهرتم اتمام حجت کن یا من یا خانوادت. بری بدبخت شدی

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔