2777
2789
عنوان

شکایت از خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4407 بازدید | 140 پست
[QUOTE=105374996]چقدر بی منطق و خودخواهن اهل کجان این طایفه؟[/QUOTE طایفه ی بهرامی  به بعدی و ...

ایشاالله که دیگه برات مشکلی درست نکنن و آرامش. داشته باشی

من با کسی دشمن نیستم . چرا درخواست دوستی میدید؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشاالله که دیگه برات مشکلی درست نکنن و آرامش. داشته باشی

نه بابا پرو ترن 

حالا میگن جهاز که نمیاد چون دادگاه گفت باید خونه جدا بگیره 

گفتن وسایلو میبریم خودت نمیخواد بیای طلاق توافقی بگیرین حقو حقوقاتو ببخش سریع طلاق میدیم اذیت نشی 

گفتم چیز دیگه نمیخواین احتمالا؟

نه بابا پرو ترن  حالا میگن جهاز که نمیاد چون دادگاه گفت باید خونه جدا بگیره  گفتن وسایلو ...

استارتر سفت وایسا من هم شرایطم شبیه تو بود اما نه به این بی سیاستی مادر شوهرت 

اون حرو م زاده ها میخواستن وسایل من رو هم ببرن 

ولی نذاشتم 

هرچند مهریه نداد اما داغ وسایلم به دل ننش و اون زنداداش های خرابش موند 

خب اگه منو بردن خونه باباش چی؟ من اونجا دووم نمیارم 

نه نمیبرن خونه باباش. مگه شما زن باباش شدی؟

نفقه یعنی خوراک ,پوشاک ,مسکن....حتی شامل هزینه لوازم آرایشی و دکتر رفتن و..هم میشه و.....باید ثابت کنه که این سه چیز رو در اختیارت قرار میده تا تو تمکین کنی

اگر شکایت نفقه کنی قانونا شوهرت باید بیاد یه قولنامه معتبر  مهر خورده نشون دادگاه بده ثابت کنه که یه خونه به اسم خودش برات اجاره کرده که در شان شما هست..یعنی نمیتونه هر خونه ای رو هم اجاره کنه مثلا یه زیر زمین نمور و تاریک و خرابه رو نمیتونه اجاره کنه با قیمت خیلی کم بعد بگه باید بیای اینجا یا  بگه باید بیای با پدرمادرم زندگی کنی..قانونا موظفه مسکن زوجه رو خودش تامین کنه  نه اینکه زوجه بره تو مسکن پدر شوهر !

مشکل و گرفتاری و بیماریهایی دارم که توان درمان و رفعشونو به چندین دلیل ندارم خواهش میکنم به نیت حل مشکلاتم حمد و صلوات بفرستین
خوشبحالت  منم هروز میگذره میگم چطور پنج سال باهاشون زندگی کردم

خیلی ضربه خوردم و هنوز هم به ارامش نرسیدم 

دو هفته بعد از طلاق دیدم عقد کرده 

ننش براش گرفته بود 

دختر رفیقش رو 

الله و ااعلم اما حدس میزنم از قبل بوده این دختره دو سه بار دیده بود تو دایرکت اینستاش

اما نمیدونم چرا خدا جوابشون رو نداد

عزیزم الان تو چه شرایطی هستی؟کارت ب کجا رسید شکایت وسایل و...میشه بگی؟؟؟

الان رفتم شکایت کردم از مامانو بابا داداشش برا ایجادمزاحمتو فحاشی محکوم شدن بخشیدم اونام تعهد دادن 

نفقه رو اجرا گذاشتم حکمش چندروز دیگه میاد 

دیگه هنوز همون خونه نشستم ولی وسایلم جمعه میگن میریم جای دیگه 

اونام هنوز طلبکارن که من مقصرم 

روابط همچنان سرد