2777
2789
عنوان

نمیدونم با این شخص چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 27 پست
اوه پس رها کن دختر برو کیف کن زندگی جدیدتو شروع کناون ادمو کااامل رها کن هرچی بوده چ محبت چ بدی گذشت ...

اره من خیلی وقتی رها کردم خیلیییی ولی بدبختی ذاتم اینه کع کسی برام کار مثبتی کنه دوست ندارم زیر دین برم میدونی

وگرنه من همع فکر و ذکرم اینه که بشه خرداد ماه و برم چمدونمممم خریدم گذاشتم احساس و همه چی در من مرده

هرچی گفتم از ادب هست نه واقعا با چشم داشت به اون و برگشتت بخداااا

بببن در کنار ۵۰ درصد کار های مثبتش ۵۰ درصد منو بازیچه گرفتگاهی خیلی خشمگین میشم و روانی گاهیم اون ۵۰ ...

عشق صد در صده مگه شما خدای نکرده همزمان با کس دیگه ای هم بودین بازیتون داده و اونم سه سال کم نیست

قدر هودتونودبیشتر بدونید شما الان باید بشدت ازش عصبانی باشین نه تو فکر تبریک و این چیزا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمارشو از گوشیت پاک کن و فراموشش کن

باور کن سر بسیاری از کاراش هیچ وقت دلم صاف نمیشه

اما سر دفاع و تولد و مناسبنا زیاد انقدر زیر دین رفتم که این تاپیکو زدم که ببینم بابد جبران کنم یا نه

عشق صد در صده مگه شما خدای نکرده همزمان با کس دیگه ای هم بودین بازیتون داده و اونم سه سال کم نیست قد ...

من با هیچ کسی نبودم حتی یه پسر هم ندیدم

اما اون منو واقعا ناراحت کرده واقعا

خیلی چیزا رو نگفتم خیلی قلبم شکسته

حق با شماست نباید به تبریک هم فکر کنم

من با هیچ کسی نبودم حتی یه پسر هم ندیدماما اون منو واقعا ناراحت کرده واقعا خیلی چیزا رو نگفتم خیلی ق ...

خدا رو شکر به نتیجه خوبی،رسیدید شما لیاقتشان صداقته نه عشق پاک و واقعی نه دغلکاری و دورنگی

انشالله بزودی نصیبتون بشه

اساس عشق،صداقت و یکرنگیه

خدا رو شکر به نتیجه خوبی،رسیدید شما لیاقتشان صداقته نه عشق پاک و واقعی نه دغلکاری و دورنگی انشالله ب ...

من دیگه حسی ندارم

گریه نکردما

گله هم نکردم

با هبچ کسی حرفم نزدم

عادی زندگیمو کردم و محو شدم به خودشم گفتم خوشحالم کع اشتی کردین و تمام

اما خیلی افسرده و بی انگیزه شدم انگار همه پروانه ها توی دلم مردن

من دیگه حسی ندارم گریه نکردماگله هم نکردمبا هبچ کسی حرفم نزدمعادی زندگیمو کردم و محو شدم به خودشم گف ...

میدونم طبیعیه و بایدم چنین حسی داسته باشین ولی به تدریج حالتون برمیگرده به فعالیتهای شاد مثل ورزش و وقت گذرونی با دوستاتون خودتونو مشغول کنید از آدما کناره گیری نکنید که افسرده بشید

میدونم طبیعیه و بایدم چنین حسی داسته باشین ولی به تدریج حالتون برمیگرده به فعالیتهای شاد مثل ورزش و ...

یکم طول میکشه به خوذم برگزدم اما دارم بهتر میشم♥️ مرسی که یادم اوردین ارزشمو ♥️♥️♥️♥️

یکم طول میکشه به خوذم برگزدم اما دارم بهتر میشم♥️ مرسی که یادم اوردین ارزشمو ♥️♥️♥️♥️

خاهش میکنم بخدا حرف روحیه دادن و اینا نیست از پستتون معلومه که شما لیاقت عشق بودن رو دارین یکی خواه مهربان و بخشنده هستین اینام چیزی نیست

خاهش میکنم بخدا حرف روحیه دادن و اینا نیست از پستتون معلومه که شما لیاقت عشق بودن رو دارین یکی خوا ...

همه ی دخترا لیاقت تجربه عشق واقعی رو دارن

حتی اون دختر که باهاشه خیلی گناه داره خیلی

اما امان از ادم بلاتکلیف

همه ی دخترا لیاقت تجربه عشق واقعی رو دارنحتی اون دختر که باهاشه خیلی گناه داره خیلی اما امان از ادم ...

ببخشید عشق یه مفهوم مقدسه آدمی که نمیفهمه وقتی احساس و زندگی یکی رو درگیر خودت کردی نامردیه به کس دیگه ای حتی فکر کنی این آدم لیاقت عشق رو نداره