2777
توکل ب خدا انشاالله ک بارداری استرس هم اگه باشه پریودی عقب میوفته بی تفاوت باش

اره ایترس ندارم توکل بخدا اگر صلاح باشه بهم میده .اما بلاتکلیفم هیچ کاری نمیتونم بکنم بخصوص که الانم بدجور سرماخوردم نمیتونم یه داروام بخورم میگم شاید باردار باشم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره ایترس ندارم توکل بخدا اگر صلاح باشه بهم میده .اما بلاتکلیفم هیچ کاری نمیتونم بکنم بخصوص که الانم ...

دمنوش بخور توکل ب خدا واسه منم دعا کن اولین بار اقدام کردم این ماه واسه بارداری 

دمنوش بخور توکل ب خدا واسه منم دعا کن اولین بار اقدام کردم این ماه واسه بارداری 

من انقدر بد مریضم حتما باید برم قرص امپولو اینجور چیزا بزنم خوب شم اما الان ک معذوردیگ.باشه عزیزم اگر لایق باشم حتما دعا میکنم

انشالله ک زود باردار بشی ۵تایی بیاری من ۳۰سالمه خودم یکی یا دوتا بیشتر نمیخام ب خاطر این میگم عجله ن ...

عجله دارم ولی استرس دیگه ندارم سپردم دست خدا و به خودش توکل کردم اینطوری دلم اروم تره

میخواهم بهترین باشم 🙌
عجله دارم ولی استرس دیگه ندارم سپردم دست خدا و به خودش توکل کردم اینطوری دلم اروم تره

اره عزیزم من فقط ب خاطر سونو مجردی سوال پرسیدم میگم نکنه تبلی دارم دکتر ک گفت ب اون فکر نکن