2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای دختررررر خدانکشتتت هواسم نبود شما تازه اقدام کردی

اخه همسرم بچه خیلی دوست داره منم دوست دارم ولی چون خانوادم نیست میگم نکنه از پسش برنیام ...ولی از یک طرف میگم۳۰سالمه وقتش تازه با این مشکلات یک وقت باید صبرم کنم

اخه همسرم بچه خیلی دوست داره منم دوست دارم ولی چون خانوادم نیست میگم نکنه از پسش برنیام ...ولی از یک ...

دیگه ب اون سونو مجردی فکرم نمیکنم اخه همون زمان هم حتی دکتر گفت نمیتونم دارو بدم اخه پریود میشم گفت دارو ب کسی میدن ک پریود نشه یا فوق العاده پر مو باشه زاید ک من نه چاقم پریودم میشم ماهی سه روز یک کوچولو در حد ۱۰تا دونه زاید دارم زیر چونم ک گاهیم کمتر میش

من بضی وقتام حالت تهوع نه ها .تاحالا براتون پیش اومده چربیت بالا باشه یه حالی پیدا میکنی اونجوری میش ...

شما کیا اقدام میکنید بعد پاک شدن از پریودی یک شب در میان

چند سالته شما

۳۴😥😥😥

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
اره عزیزم مخصوصا که حتما روز تخمکگذاری اون حولو هوش باید حتما اقدام داشته باشی اونطوری احتمال باردار ...

من دارم ت  این هفته تا اخرش اقدام میکنم.من سال های قبل کلا ب خاطر فصل ها برج ۷ده روزی تغییر میکنه پریودیم حالا این ماه همش فکر میکنم باردارم

2823
2791
2779
2792