2821
2789
توکل ب خدا انشاالله ک بارداری استرس هم اگه باشه پریودی عقب میوفته بی تفاوت باش

اره ایترس ندارم توکل بخدا اگر صلاح باشه بهم میده .اما بلاتکلیفم هیچ کاری نمیتونم بکنم بخصوص که الانم بدجور سرماخوردم نمیتونم یه داروام بخورم میگم شاید باردار باشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره ایترس ندارم توکل بخدا اگر صلاح باشه بهم میده .اما بلاتکلیفم هیچ کاری نمیتونم بکنم بخصوص که الانم ...

دمنوش بخور توکل ب خدا واسه منم دعا کن اولین بار اقدام کردم این ماه واسه بارداری 

دمنوش بخور توکل ب خدا واسه منم دعا کن اولین بار اقدام کردم این ماه واسه بارداری 

من انقدر بد مریضم حتما باید برم قرص امپولو اینجور چیزا بزنم خوب شم اما الان ک معذوردیگ.باشه عزیزم اگر لایق باشم حتما دعا میکنم

انشالله ک زود باردار بشی ۵تایی بیاری من ۳۰سالمه خودم یکی یا دوتا بیشتر نمیخام ب خاطر این میگم عجله ن ...

عجله دارم ولی استرس دیگه ندارم سپردم دست خدا و به خودش توکل کردم اینطوری دلم اروم تره

میخواهم بهترین باشم 🙌
عجله دارم ولی استرس دیگه ندارم سپردم دست خدا و به خودش توکل کردم اینطوری دلم اروم تره

اره عزیزم من فقط ب خاطر سونو مجردی سوال پرسیدم میگم نکنه تبلی دارم دکتر ک گفت ب اون فکر نکن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز