2777
توکل ب خدا انشاالله ک بارداری استرس هم اگه باشه پریودی عقب میوفته بی تفاوت باش

اره ایترس ندارم توکل بخدا اگر صلاح باشه بهم میده .اما بلاتکلیفم هیچ کاری نمیتونم بکنم بخصوص که الانم بدجور سرماخوردم نمیتونم یه داروام بخورم میگم شاید باردار باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ایترس ندارم توکل بخدا اگر صلاح باشه بهم میده .اما بلاتکلیفم هیچ کاری نمیتونم بکنم بخصوص که الانم ...

دمنوش بخور توکل ب خدا واسه منم دعا کن اولین بار اقدام کردم این ماه واسه بارداری 

دمنوش بخور توکل ب خدا واسه منم دعا کن اولین بار اقدام کردم این ماه واسه بارداری 

من انقدر بد مریضم حتما باید برم قرص امپولو اینجور چیزا بزنم خوب شم اما الان ک معذوردیگ.باشه عزیزم اگر لایق باشم حتما دعا میکنم

انشالله ک زود باردار بشی ۵تایی بیاری من ۳۰سالمه خودم یکی یا دوتا بیشتر نمیخام ب خاطر این میگم عجله ن ...

عجله دارم ولی استرس دیگه ندارم سپردم دست خدا و به خودش توکل کردم اینطوری دلم اروم تره

میخواهم بهترین باشم 🙌
عجله دارم ولی استرس دیگه ندارم سپردم دست خدا و به خودش توکل کردم اینطوری دلم اروم تره

اره عزیزم من فقط ب خاطر سونو مجردی سوال پرسیدم میگم نکنه تبلی دارم دکتر ک گفت ب اون فکر نکن