2821
2789
مورفولوژی همسر منم مشکل داره،خودمم پلی کیستیک هستم نا امید هستم چون همش یه خط روی بی بی چک میبینم،چ ...

چاره چیه چیکار کنیم تو این چندماه انقدر فکر کردم اب شدم 

همش میگم چی شد چرا اینطور شد چرا از تو رویاهامون اینجوری پرت شدیم تو جهنم لا علاجی نمیتونم رو هیچ کاری تمرکز کنم دیگه ذوق هیچی ندارم 

انقدر ذهنم درگیر این نشدنهاست 

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
خیلیا تو مجردی اینجورین  ازدواج میکنن درست میشه  بدن ادم هر ماه یه جوره چه برسه مجردی و ...

البته خواهر من تبلی تخمدان داشت چند ماه یکبار پریود اونم کم میشد برای بارداری اولیش خیلی سختی کشید با دارو باردار شد ولی دومی یهویی با اولین اقدام باردار شد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چاره چیه چیکار کنیم تو این چندماه انقدر فکر کردم اب شدم  همش میگم چی شد چرا اینطور شد چرا از ت ...

باید سعی کرد بهش فکر نکنیم ،بیخیال روند درمان رو پیش بگیریم و همه چیز رو بسپاریم دست اونی که قادر مطلق هست

میخواهم بهترین باشم 🙌
منم همیشه به خدا میگفتم خدایا یعنی من انقدر بی لیاقتم که طعم مادری رو بهم نمیخوای بچشونی  ولی ...

عزیزم مگه چند سالته اصلا عجله نکن دختر عمه من اینقدر ناامید بود پیش هر کی فکر کنی رفت دارو گیاهی شیمیایی بعد هعت سال خدا بهش بچه داد الان دوتا داره

البته خواهر من تبلی تخمدان داشت چند ماه یکبار پریود اونم کم میشد برای بارداری اولیش خیلی سختی کشید ب ...

انشالله این ماه میشی 

اگر نشدی رفتی دکتر اول از ذخیره تخمک بده 

بعد اگر ذخیره ات بالا بود به امید خدا دارو محرک بخور سر یکی دوماه حامله میشی 

اما تا جایی که میتونی بهش فکر نکن 

من خواهرام همشون با اولین اقدام حامله شدن هر کدومم دو سه تا بچه دارن بدن با بدن فرق میکنه

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
عزیزم مگه چند سالته اصلا عجله نکن دختر عمه من اینقدر ناامید بود پیش هر کی فکر کنی رفت دارو گیاهی شیم ...

عزیز من به سن و سال نیست ،نمیدونم چرا همه این مسئله رو سریع ربطش میدن به سن 

من دوست ندارم اختلاف سنیم با بچم زیاد باشه ،بعدم قصد دارم سه چهارتایی بیارم و باید حوصلشو داشته باشم یا نه

میخواهم بهترین باشم 🙌
باید سعی کرد بهش فکر نکنیم ،بیخیال روند درمان رو پیش بگیریم و همه چیز رو بسپاریم دست اونی که قادر مط ...

انشالله میاری 

۴ ،۵ تا هم میاری معلومه سنت کمه نگران هیچی نباش و بسپار بخدا 

من سنم بالاست برا همین از همه چی نا امید شدم 

بعد بچه ها خیلی ببخشید ادرارمم  از موقه ای که اقدام کردم این ماه  خیلی زرد شده

توکل ب خدا انشاالله ک بارداری استرس هم اگه باشه پریودی عقب میوفته بی تفاوت باش

عزیز من به سن و سال نیست ،نمیدونم چرا همه این مسئله رو سریع ربطش میدن به سن  من دوست ندارم اخت ...

انشالله ک زود باردار بشی ۵تایی بیاری من ۳۰سالمه خودم یکی یا دوتا بیشتر نمیخام ب خاطر این میگم عجله نکن استرس نداشته باش

2824
2823
2791
2779
2792