2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چ علایمی داری

من یک بار مجردی رفتم نوشت بود تعدادی فولیکول کوچکتر از ۶ وجود دارد بعد گفت چاق نیستی و پریودی منظم داری من نمیتونم دارو بدم مال مجردی گفت الان ک متاهل شدم واسه قبل بارداری رفتتم دکتر گفت متخصص زنان و نازایی گفت ب این چیزا توجه نکن با نی نی بیا مطب

پریود نشدن بدون دارو😊

امضات حرف دل منه 

یعنی انقدر بدم که لایق امانت خدا نیستم ؟😥😥😥

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
من یک بار مجردی رفتم نوشت بود تعدادی فولیکول کوچکتر از ۶ وجود دارد بعد گفت چاق نیستی و پریودی منظم د ...

من هر ماه پریود میشم ۳روز چاق نیستم فقط یک کوچولو کم تو چونم موی زاید در میاد گفت نمیتونم دارو بدم اقدام کن

من یک بار مجردی رفتم نوشت بود تعدادی فولیکول کوچکتر از ۶ وجود دارد بعد گفت چاق نیستی و پریودی منظم د ...

انشالله با نی نی میری عزیزم اصن به این حرفا فکر نکن و با خیال اسوده اقدام کم 

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
امضات حرف دل منه  یعنی انقدر بدم که لایق امانت خدا نیستم ؟😥😥😥

منم همیشه به خدا میگفتم خدایا یعنی من انقدر بی لیاقتم که طعم مادری رو بهم نمیخوای بچشونی 

ولی یه جا شنیدم که بحث لیاقت نیست ،خدا یه سری چیزا به یک سری ها میده و به یک سری ها نمیده و حتما صلاح و حکمتی توش هست ،منم همش فکر میکنم خدا دیر بهم بچه میخواد بده تا وقتی که مادر شدم واقعا از ته دلم بهش عشق بورزم ،وقتایی که دیگه خیلی دلم میگیره میگم خدا بهم بچه نده بهتر از اینه که هی بده و هی سقط شه یا خدای نکرده معلولیتی داشته باشه اونطوری هم من عذاب میکشم هم خودش 

ولی وقتی میبینم یکی بارداره جیگرم اتیش میگیره و بغض خفم میکنه

میخواهم بهترین باشم 🙌
یعنی سونو الکی بود مال مجردی

خیلیا تو مجردی اینجورین 

ازدواج میکنن درست میشه 

بدن ادم هر ماه یه جوره چه برسه مجردی و متاهلی اصن نگران نباش و ذهنتو درگیر اینا نکن 

توکلت بخدا 

منم همیشه به خدا میگفتم خدایا یعنی من انقدر بی لیاقتم که طعم مادری رو بهم نمیخوای بچشونی  ولی ...

من دو تا سقط داشتم پوچ 

ذوق بی بی چک مثبت و آزمایش مثبت به دلم داغ گذاشته 

اخرشم ازمایشای خودمو شوهرم که همس افتضاح خودم ذخیره زیر یک شوهرم مورفو دو درصد 

یعنی دکترا هرجا بردیم گفتن برید میکرو با این هزینه ها 

نمیخواستم بگم تازه اقدامیا نا امید بشن اما گفتم حدارو شکر کنید که تنتون سالمه 

من دو تا سقط داشتم پوچ  ذوق بی بی چک مثبت و آزمایش مثبت به دلم داغ گذاشته  اخرشم ازمایشا ...

مورفولوژی همسر منم مشکل داره،خودمم پلی کیستیک هستم

نا امید هستم چون همش یه خط روی بی بی چک میبینم،چون نی نیم رو تصور میکنم همیشه ولی خبری از وجودش نیست

میخواهم بهترین باشم 🙌
2824
2823
2791
2779
2792