2789
انشاالله ک‌ بی بی چک مثبتتو زوده زود ببینی عزیزم❤️❤️❤️

انشالله واسم دعا کنید چون اخه زود استرسی میشم یکم کوچولو چونم موی زاید داره ولی هر ماه سه روز پریودی دارم هی میترسم

تو اقدامی؟با دوست پسر😊شوخی کردم

خخخخخخ اونم میشه فقط یه مشکل کوچیک دیگم دارم کوووش اون پسره 😁😁😁😁😁 میبینی فقط دوتا مشکل کوچولو 

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دیشب اقدام‌کردم تو اقدامم واسه اولین بار واسم دعا کنید

عزیزم امیدوارم دامنت سبز بشه و همین ماه باردار بشی 

منم تو اقدامم ۹ ماه شد 

انتظار خیلی سخته ادمو نابود میکنه 😥😥😥

امیدوارم اصن منتظر نمونی و فوری حامله بشی 

برا منم دعا کن خیلی

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
اگه به کسی نگین منم امشب موعد تخمک گذاریمه.میخام روز در میون اقدام داشته باشم. چون دفعه اولمه خیلی ...

عزیرم پس مثل همیم منم همین طور دوره بعد پریودیمه اقدامم 

چشم عزیزم دکتر رفتی؟

رفتم 

کار دکترا نیست 

باید خدا بده 

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
من دلم روشنه ک مامان میشی حسم اینو میگه 

اخه مجردیا یک بار سونو دادم نوشته بود فولیکول ریز متعدد موجود ولی الان ک واسه قبل بارداری رفتم دکتر گفت ب اینا توجه نکن نه چاقی پریودیتم منظم ب دارو نیاز نداری برو با نی نی بیا