بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانمیهاچ سی جی امپولش عضلانیهست منخودمم دیشب زدم...اولینبارهه میفهمم کمیگیزیر شکمت زدی..تو اینترنت هم سرچ کنی میگه عضلانی..دیگنمیدونم دکترت چجوری..مندکترمواسه بیمارهاش میگه عضلانی.۹ و۱۰ و۱۱ امپول زیر جلدی تو بازو داشتم
خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
انشالله عزیزم.الان دو روزه زدم ولی اصلااا ترشحات ندارم.
هنوز خیلی زوده اما علایم و اینارو ولش کن تو نی نی سایت بخونی اکثر کسایی که علایم داشتن اونم از نوع زیاد پری اومده بعضیام هیچ علایمی نداشتنو باردار شدن بدن با بدن فرق داره
شما ذهنتو ازاد کن اقدامهاتو انجام بده خیلی ریلکس فکر و خیالم بذار کنار
بعد از امپول حداقل حداقل ۱۴روز باید بگذره تا بتونی بیبی چک استفاده کنی
به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله
مرسی از روحیه ای ک میدی عزیزم.شما فولیکولت چند بود؟
من روز ده ۱۷بود روز دوازده امپولو زدم
ولی متاسفانه این ماهروز ۳۱پری اومد ولی ناامید نشدم اخه موقع خرید امپول دکتر داروساز اشنا بود بهم گفت این امپول ها معمولا ماه بعد بیشتر نتیجه میدن این ماه زیاد منتظر نباش ماه بعد احتمالش خیلی بیشتره
به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله