2777
2789

سلام.من دو روزه ک آمپولhcg زدم زیر شکمم سفت سفت شده ولی هیچ گونه علایم تخمک گذاری نداشتم.ممکنه حتی با تزریق hcgفولیکول آزاد نشه و کیست بشه؟؟

روز دهم سیکل دو تا فولیکول ۱۹و ۱۶داشتم روز ۱۱ام آمپول زدم

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

عزیزم همه متوجه ازاد شدن تخمک نمیشن شما به فکر اقدامهات باش یک روز در میان تا سه بار

اینو دکترم گفت بعد امپوا اچ سی جی بیشتر از سه بارم خواستی میتونی ادامه بدی ضرر نداره

به چیزهای دیگه فکر نکن

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه متوجه ازاد شدن تخمک نمیشن شما به فکر اقدامهات باش یک روز در میان تا سه بار اینو دکترم گفت ...

اخه میترسم کیست شده باشه و بیفتم تو دردسر.من hcgرو ببخشید ب ب ا س ن زدم دکترم میگف اشتباهه باید ب عضلات دستت میزدی

وقتی کیست میشه که سایز فولیکول بالای ۲۵باشه  نه عزیزم مال شما یکیش ازاد و بعدیش دفع میشه نکران ...

انشالله عزیزم.الان دو روزه زدم ولی اصلااا ترشحات ندارم.

منم دو تا تو یه سرنگ به ب ا س ن زدم

پس اشتباه نزدم.نمیدونم چرا دکتره الکی بهم استرس میده بهم میگف اینا زیر جلدین باید ب عضلات دست بزنی😑😐

دکترتون باید موقع تجویز روش تزریقم بهتون میگفت

ولی من نشنیدم تا حالا کسی به دست زده باشه روش دکتر شماست

در هر صورت نگران این چیزها نباش برو با ارامش اقدامهاتو انجام بده خبر خوشش رو به ما بدی

هیچی هم نمیشه من زدم نگران نباش

خانمی‌هاچ سی جی امپولش عضلانی‌هست من‌خودمم دیشب زدم...اولین‌بارهه میفهمم ک‌میگی‌زیر شکمت زدی..تو اینترنت هم سرچ کنی میگه عضلانی..دیگ‌نمیدونم دکترت چجوری..من‌دکترم‌واسه بیمارهاش میگه عضلانی.۹ و۱۰ و۱۱ امپول زیر جلدی تو بازو داشتم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
انشالله عزیزم.الان دو روزه زدم ولی اصلااا ترشحات ندارم.

هنوز خیلی زوده اما علایم و اینارو ولش کن تو نی نی سایت بخونی اکثر کسایی که علایم داشتن اونم از نوع زیاد پری اومده بعضیام هیچ علایمی نداشتنو باردار شدن بدن با بدن فرق داره

شما ذهنتو ازاد کن اقدامهاتو انجام بده خیلی ریلکس فکر و خیالم بذار کنار

بعد از امپول حداقل حداقل ۱۴روز باید بگذره تا بتونی بیبی چک استفاده کنی 

دکترتون باید موقع تجویز روش تزریقم بهتون میگفت ولی من نشنیدم تا حالا کسی به دست زده باشه روش دکتر ش ...

مرسی از روحیه ای ک میدی عزیزم.شما فولیکولت چند بود؟

خانمی‌هاچ سی جی امپولش عضلانی‌هست من‌خودمم دیشب زدم...اولین‌بارهه میفهمم ک‌میگی‌زیر شکمت زدی..تو این ...

والا نمیدونم ک .دکتره اینجوری میگفف.بهم میگف باید میزدی دستت امکان داره اثر نکنه همین باعث شد استرس بگیرم.فولیکولت چند بود عزیزم؟؟

مرسی از روحیه ای ک میدی عزیزم.شما فولیکولت چند بود؟

من روز ده ۱۷بود روز دوازده امپولو زدم 

ولی متاسفانه این ماهروز ۳۱پری اومد ولی ناامید نشدم اخه موقع خرید امپول دکتر داروساز اشنا بود بهم گفت این امپول ها معمولا ماه بعد بیشتر نتیجه میدن این ماه زیاد منتظر نباش ماه بعد احتمالش خیلی بیشتره

هنوز خیلی زوده اما علایم و اینارو ولش کن تو نی نی سایت بخونی اکثر کسایی که علایم داشتن اونم از نوع ز ...

انشالله ک هممون این ماه نتیجع بگیریم😍😍خودمو میسپارم ب خدای بزرگ تا ببینم برام چی میخواد