2777
2789
عنوان

چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست
من از عید نرفتم دیگه خونشون من اتلیه دارم حالا عروسی خواهرشوهر احمقه هی دارن تو گوش شوهرم میخونن ...

بله بهتون حق میدم 

واقعا یه کارایی می کنن که آدم دوس نداره ببیندشون 

من موقع مجردی همش می گفتم عروس خوبی میشم همیشه احترام نگه میدارم و ....

ولی بعد ازدواج دیدم نخیر احترام زیادی توقع می بره بالا و ارزش میاره پایین و خیلی بی احترامی آدم می بینه بعد نه سال من تازه تونستم روشون وایسم. 

قبلنا خیلی تو خوری می کردم با شوهرم دعوا می کردم به خاطر اونا ولی الان من حرص اونارو در میارم دیگه روم باز شده یعنی هیچ احترامی نمونده این وسط

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بهتون حق میدم  واقعا یه کارایی می کنن که آدم دوس نداره ببیندشون  من موقع مجردی همش م ...

دقیقا

من 18 ساله عروسی کردم از 16 سالگی   

شوهرم خیلییییییییییییییییییییییییییییییی آقاس

من میرم سرکار همه کارای خونه حتی اشپزی رو همسرم انجام میده

چون شیفتی هستش

مادرشوهر عوضیم میاد میبینه که اینجوری شوهرم کار میکنه میگه برا چی باید تو کار کنی چشمش کور بیاد خودش تمیز کنه

ی بار همسرم گفته بود تو زندگی من دخالت نکن زن من هم ادمه میره سرکار کار میکنه میاره خونه من در حالی که اصلا نه وظیفشه که کار کنه نه وظیفشه اون پول رو خونه من خرج کنه چطور به خودت اجازه میدی این حرفو بزنی

دیگه بیشتر اتیشی شده بود زنیکه عوضی

بین ما هم احترام نمونده

اون یکی عروسهاشون پشتشون حرف میزنن چه حرفایی

من جلو روشون جوابشونو میدم بخاطر اون میسوزن

گفتم لیاقتتون همونه که برن پشتتون ابروتونو ببرن و هزار و ی حرف بزنن بیسوادای بی فرهنگ همشون جز اون یدوننه جاریم که به لجبازی من درس خونده همشون تا کلاس پنجم خوندن همشونم از دهات اومدن ادم شدن

جالبه که دریغ از هزارتومن دست مزد دادن به من

میگن اتلیه برا داداشمونه 

دیگه نمیکن داداشمون اصلا خودش نمیاد

برا من وظیفه شده که کاراشونو انجام بدم

ولی منم دیگه خیلی ریلکس میگم من نمیام و برید کسی دیگه رو ببینید

عاشقتم امام حسین...خودت نگهدار همسر و فرزندم باش
متاسفانه من دیوار به دیوارم باهاشون    

اخی عزیزم 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
بله بهتون حق میدم  واقعا یه کارایی می کنن که آدم دوس نداره ببیندشون  من موقع مجردی همش م ...

راستش من یه زندایی دارم

آلویت زندگیش خودش بود بچه هاش واسه هیچ چی تو دنیا ارزش قائل نبود 

آنقدر خوب و اوکی زندگی میکنه

آدم بدی نیست واقعا 

الگوی زندگی منه

خیلی دوست دارم اونجوری زندگی کنم 

دقیقا 

من خیلی تو مغزم رفته به خواهرشوهرم ز بزنم حرفامو بزنم اما میگم ولش کن

راستش بعد از محرم می خام برم روسیه 

شاید بگی عجب آدم بد عقده ای هست

ولی منتظرم با رفتنم بیشتر از قبل از حسودی بترکن

فقط می خام خوشحال باشم خوش بگذرونم اینجوری بیشتر باعث غصه اشون باشم 

با شاد بودنم 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
دقیقا من 18 ساله عروسی کردم از 16 سالگی     شوهرم خیلییییییییییییییییییییییییییییییی آق ...

راستش چیزی که خیلی ناراحتم میکنه اینه من اصلا اهل جواب دادن نیستم

هرکاری میکنن سکوت کردم

واسه همین پر رو شدن

راستش من یه زندایی دارم آلویت زندگیش خودش بود بچه هاش واسه هیچ چی تو دنیا ارزش قائل نبود  ...

خوش به حال زنداییتون.

بهترین تصمیمو گرفتین. امیدوارم همیشه شاد باشین و شاد زندگی کنین.

بیشتر وقتا بی محلی بیشتر طرفو می سوزونه  

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
خوش به حال زنداییتون. بهترین تصمیمو گرفتین. امیدوارم همیشه شاد باشین و شاد زندگی کنین. بیشتر وقتا ...

دقیقا

باور کنید خیلی سبک زندگیش دوست دارم

واقعا همیشه ما میگیم خوش به حالش 

چه قدر عاقل