2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 69 پست
من الان 8 ماهه. هیچی تو زندگیم با خوشحالی نبوده. اول خدا خوشی هر چیزو از دماغم در میاره بعد بهم میده ...

تازه اول راهی عجله نکن .اسنرس نداشته باش .خوراک مقوی بخور .روغن گرم به شکمت بمال .و قرص ویتاگنوس بگیر بخور .گیاهیه کارش متعادل کردن هورمون اای زنانه است .من بعد ده ماه .به مدت یه ماه قرص ویتاگنوس خوردم همون ماه بی بی چکم مثبت شد 

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍

عزیزم توکلا به خدا باشه و فقط استرس نداشته باش این استرسه که کارا خراب میکنه

منم تنبلی تخمدان داشتم چند ماه لتروزول و کلومیفن خوردم اما باردار نشدم تا یه روز بتا مثبت شد و کلی خوشحال بودم اما خارج رحمی شد

تو این مدت فقط استرس داشتم تا اینکه بعد از جراحی دیگه بدون دارو و بدون استرس شکر خدا باردار شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از ۱ سال اقدام باردار شدم تازه داشتین به دکتر رفتن و آزمایش و .... فکر میکردیم که خدا دوقلو ب ...

برا منم دعا کن. من تمام استرسم اینه به عکس رنگی رحم برسه کارم. من نمیخوام. از زمین و زمان شاکیم

منم امروز ۲۵سیکلمه ای یو ای کردم طاقت نداشتم رفتم بتا دادم ۱بود داغونم داغون شوهرم از من بدتر

چند دوز بعد ای یو ای بتا دادی منم ای یو ای کردم ۱۲ روز گذشته برا من ولی اصلا تست نمیدم دیگه میدونم منفی میشه مثل دفعه های قبل.ببخشید برا شما بعد ای یو ای چه دارویی تجویز کردن 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
چند دوز بعد ای یو ای بتا دادی منم ای یو ای کردم ۱۲ روز گذشته برا من ولی اصلا تست نمیدم دیگه میدونم م ...

امروز ۲۵سیکلمه روز ۱۳سیکلم ای یو ای کردم .لتروزول و سینال اف مصرف کردم شب قبل ای یو ای هم دوتا هاش سی جی

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
تازه اول راهی عجله نکن .اسنرس نداشته باش .خوراک مقوی بخور .روغن گرم به شکمت بمال .و قرص ویتاگنوس بگی ...

این ماه این قرصم امتحان میکنم. اما چیزی که خدا نمیخواد با قرص درست نمیشه و تمام حسم اینه خدا برا من نمیخواد

امروز ۲۵سیکلمه روز ۱۳سیکلم ای یو ای کردم .لتروزول و سینال اف مصرف کردم شب قبل ای یو ای هم دوتا هاش س ...

بعد ای یو ای چی دارو مصرف کردی پروژسترون؟

بعد ای یو ای چی دارو مصرف کردی پروژسترون؟

شیاف پروژسترون

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
امروز ۲۵سیکلمه روز ۱۳سیکلم ای یو ای کردم .لتروزول و سینال اف مصرف کردم شب قبل ای یو ای هم دوتا هاش س ...

هنوز برا موعودت مونده عجله نکن انشالله مثبت میشه زود دادی 

ای یو آی سخته؟ درد داره؟

نه