2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 69 پست
انتخاب آدما متفاوته. من از زایمان طبیعی وحشت دارم 😁

😄اره شایدم اشتباه میکنم .ولی زن داییم سر سزارین نزدیک بود جونشو ازدست بده . خیلی وحشتناک بود .بعدشم هم خالم هم زن داییم هنوز که هنوزه از عواقبش دارن ناله میکنن😥واییی خیلی بده من فیلمشو دیدم ترسناکه .الان بدنم کلا درد گرفته😂

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
منی مرد رو میگیرن. اسپرم های نابالغ و خوب نیستنو کنار میذارن و اسپرم های خوب مرد رو وارد واژن زن میک ...

ممنونم بابت توضیحت  عزیزم

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پری منظم باشه قرص ویتاگنوس خورده بشه مشکلی پیش میاد یانذکی سرخودمصرف کرذه؟؟؟؟

تا اونجا که من میدونم مشکلی نداره. من دوستای مجردم میخورن. باعث میشه هورمونا تنظیم بشه و درد پریودی هم کمتر شه

😄اره شایدم اشتباه میکنم .ولی زن داییم سر سزارین نزدیک بود جونشو ازدست بده . خیلی وحشتناک بود .بعدشم ...

شرایط جسمی و روحی متفاوته. دکترا و پرستارای بیمارستان متفاوتن. همه اینا تاثیر داره عزیزم. نمیشه هیچ نسخه ای رو عمومی بست و گفت فلان چیز برا همه خوبه یا برا همه بده

توودیگه داری چی میکشی. خوش به حالت که میتونی اینقدر صبور باشب. الهی هر چه زودتر این انتظار برات تموم ...

زمان صبورت میکنه 

می رقصانم زندگیم را بساز خودم    هیچوقت از خدا ناامید نشید معجزاتش به موقع تو زندگیتون رخ میده
نمیشه بهش فکر نکرد. وقتی یه چیز برات آرزو باشه صبح و شب بهش فکر میکنی. نمیتونم بی خیال باشم. به خدا ...

ببین عزیزم دقیقا منم از همون موقع اقدام بودم

هر ماه نمیشد و منم مثل تو ناراحت حتی یه بار 1 هفته عقب انداختم بی بی هاله کم رنگ زد و خوشحال بودم ولی آخر سر پری اومد و داشتم دق میکردم

دوماه بعدش خیلی کم پری شدم و نگران و رفتم دکتر نازایی سونو کرد گفت مشکلی نیست برام آزمایش هورمونی نوشت گفت شاید ذخیره تخمدانت کمه پری شدی روز دوم برو آزمایش 

اومدم خونه دیگه اصلا به بچه فکر نکردم کلی هم کار کردم اون ماه یعنی هر کی میخواست سقط کنه باید کار اون ماه منو میکرد در این حد بیخیال بودم و منتظر پری که برم آزمایش بدم دقیقا همون ماه حامله شدم

پس تا بیخیال نباشی امکان بارداری نیست

ولی قبل اون مثل شما 10 روز جلوتر تقویمو نگاه میکردم بی بی میزدم وقتی هم پری میومد دیگه دق میکردم

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
یعنی نباید تا ۲۵ سیکل حداقل بتام ۲۰میبود؟😭

برا من قرص مدروکسی پروژسترون داد شاید دیر لقاح شده هنوز لانه گزینی نشده نا امید نشو هنوز تا پریود نشدی 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏