2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 69 پست
8 ماه عجله است؟ اگه ماه اول حامله شده بودم ماه آینده بچم تو بغلم بود. به خدا برا من سخته. صبر من این ...

عزیززززم.صبرتو ببر بالا اینجوری هرچی استرس بگیری برا خودت بده . کسایی میشناسم که بعد 20سال خدا بهشون بچه داده .اونوقت تو 8ماهه دیگه ناامید شدی😄نگران نباش من مطمئنم باردار میشی بعدش چجوری میخای با شیطنتای کوچولو صبر کنی

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
هیچ جای زندگیمو مفایسه نمیکنم. اگه میخواستم مقایسه کمم تا الان خودکشی کرده بودم. اما دلم از دست خدا ...

خدا ادم عجول رو دوست نداره .صبر داشته باش .تازه هنوز که چیزی نگذشته الان بری دکترم بهت میگه برو بعد یه سال بیا تا یه سال بعد اقدام مشکلی نیست .خدا ر

هر چیزی رو به وقتش میده .

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه. برا منم دعا کن. به پسر کوچولوت هم بگو دعا کنه برام. شاید خدا به دعای شما به منم رحم کن ...

عزیزم اصلا نگران نباش یروز ب این حرفات میخندی بزار بچه داربشی پوستت و میکنه...این روزایی ک باردار نیستی و لذت ببر با همسرت و با ارامش منتظر باردار شدنت باش ن اینک کل ماه هایی ک اقدام هستی و بخوای برای خودت و همسرت کوفت کنی..از دونفره هاتون لذت ببر ک ب محض بچه دار شدن خیلی چیزا عوض میشه

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
عزیزم من 5 ساله منتظرم اوایل مثل شما بودم پراز استرس و همش گریه و با خدا حرف میزدم الان خیلی اروم شد ...

توودیگه داری چی میکشی. خوش به حالت که میتونی اینقدر صبور باشب. الهی هر چه زودتر این انتظار برات تموم شه

خدا ادم عجول رو دوست نداره .صبر داشته باش .تازه هنوز که چیزی نگذشته الان بری دکترم بهت میگه برو بعد ...

دکتر که فعلا گفته هر ماه که پریود شدم روز اول تا سوم برم که دوباره بهم لتروزول بده. 

ادم سزارین میکنه. زایمان طبیعی نمیکنه

چن سالته؟؟؟ب نظرم بهتره یکم تحقیق کنی....راجب فواید زایمان طبیعی و مضرات سزارین...سزارین یکی از سخت ترین و خطرناک ترین  عمل های دنیاست و تو اروپا فقط موقعی سزارین میشه ک جون مادر و بچه در خطرباشه..البته خداروشکر تو ایرانم دیگ سخت سزارین میکنن مگراینک جون مادر و بچه در خطرباشه.درغیر اینصورت فقط طبیعی

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
عزیزم اصلا نگران نباش یروز ب این حرفات میخندی بزار بچه داربشی پوستت و میکنه...این روزایی ک باردار نی ...

کاش یه روزی بیاد که به این حرفام بخندن. ولی من میدونم تلخی انتظار این دوزا برا همیشه باهامه

چن سالته؟؟؟ب نظرم بهتره یکم تحقیق کنی....راجب فواید زایمان طبیعی و مضرات سزارین...سزارین یکی از سخت ...

30 سالمه. من چون خواهرم بارداری اولش دکولمان شد دکتر برا ازمایشای قبل بارداری بهم آزمایش فاکتور پنج داد. بعدم آزمایش ژنتیک. تو دوره بارداری باید آسپرین بخورمو شبی یه دونه آمپول ضدانعقاد بزنم.بارداری دوم خواهرمو دیدم. بابت این موضوع ما یه بارداری پرخطر رو طی میکنیم و سزارین میکنیم

چن سالته؟؟؟ب نظرم بهتره یکم تحقیق کنی....راجب فواید زایمان طبیعی و مضرات سزارین...سزارین یکی از سخت ...

در فواید زایمان طبیعی شکی نیست. اما جایی که اموزش داده بشه و زن بتونه حین زایمان کنترل داشته باشه. دوران بارداری باید ورزش های خاصی داشته باشه ولی ما تو مملکتی هستیم که برا هیچی آموزش درست حسابی نیست. برو تو ان آی سی یو و ببین چندتا بچه به خاطر اینکه مادر نتونسته درست زایمان طبیعی کنه آسیب مغزی دیده

منم امروز ۲۵سیکلمه ای یو ای کردم طاقت نداشتم رفتم بتا دادم ۱بود داغونم داغون شوهرم از من بدتر

ببخشیدآی یوای دقیقاچیه

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

منم از سزارین میترسم. درسته طبیعی ادم میمیره وزنده میشه ولی دیگه جرو واجرت که نمیکنن. وای خدا . اصن حاضر نیستم اگه روزی حامله بشم سز کنم مگه مجبور باشم

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
ببخشیدآی یوای دقیقاچیه

منی مرد رو میگیرن. اسپرم های نابالغ و خوب نیستنو کنار میذارن و اسپرم های خوب مرد رو وارد واژن زن میکنن. البته اگه اشتباه نکنم قبلش به زن آمپول میزنن که تخمک آزاد شه و بعد اونا رو وارد بدن زن میکنم