دلم میخواست با یکی درد و دل کنم که اومدم اینجا. بهمن پارسال برا اولین بار اقدام کردم. فکر میکردم بار اول همه حامله میشن. اما نشدم. بدیش اینجا بود که از وقتی اقدام کردم پریودیام عقب افتاد. شده بود 48 روز. ماه به ماهم بدتر شد.تا بالاخره آخر تیر رفتم دکتر. تشخیص تنبلی تخمدان دادو قرص لتروزول مصرف کردم.اما بازم بی نتیجه. 30 مرداد پریود شدم و دوباره رفتم دکتر. لتروزول و قرص ویتامین ای داد. طبق گفته دکترم از شب 11 ام تا 19 ام پریودی یه شب درمیون رابطه داشتم. پنج شنبه 14 شهریور تخمدانم خیلی درد میکرد. فکر کنم تخمک گذاریم اون شب بود. چهارشنبه و جمعه اش رابطه داشتم. امروز 25 امه. و من دلم گرفته. دیشب بی بی چک گذاشتم میدونم زود بود اما منفی بود. حتی یه هاله کمرنگ هم نداشت. دیگه تحمل دیدن بی بی چکای منفی رو ندارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا حفظش کنه. برا منم دعا کن. به پسر کوچولوت هم بگو دعا کنه برام. شاید خدا به دعای شما به منم رحم کن ...
عزیزم اصلا نگران نباش یروز ب این حرفات میخندی بزار بچه داربشی پوستت و میکنه...این روزایی ک باردار نیستی و لذت ببر با همسرت و با ارامش منتظر باردار شدنت باش ن اینک کل ماه هایی ک اقدام هستی و بخوای برای خودت و همسرت کوفت کنی..از دونفره هاتون لذت ببر ک ب محض بچه دار شدن خیلی چیزا عوض میشه
چن سالته؟؟؟ب نظرم بهتره یکم تحقیق کنی....راجب فواید زایمان طبیعی و مضرات سزارین...سزارین یکی از سخت ترین و خطرناک ترین عمل های دنیاست و تو اروپا فقط موقعی سزارین میشه ک جون مادر و بچه در خطرباشه..البته خداروشکر تو ایرانم دیگ سخت سزارین میکنن مگراینک جون مادر و بچه در خطرباشه.درغیر اینصورت فقط طبیعی
چن سالته؟؟؟ب نظرم بهتره یکم تحقیق کنی....راجب فواید زایمان طبیعی و مضرات سزارین...سزارین یکی از سخت ...
30 سالمه. من چون خواهرم بارداری اولش دکولمان شد دکتر برا ازمایشای قبل بارداری بهم آزمایش فاکتور پنج داد. بعدم آزمایش ژنتیک. تو دوره بارداری باید آسپرین بخورمو شبی یه دونه آمپول ضدانعقاد بزنم.بارداری دوم خواهرمو دیدم. بابت این موضوع ما یه بارداری پرخطر رو طی میکنیم و سزارین میکنیم
چن سالته؟؟؟ب نظرم بهتره یکم تحقیق کنی....راجب فواید زایمان طبیعی و مضرات سزارین...سزارین یکی از سخت ...
در فواید زایمان طبیعی شکی نیست. اما جایی که اموزش داده بشه و زن بتونه حین زایمان کنترل داشته باشه. دوران بارداری باید ورزش های خاصی داشته باشه ولی ما تو مملکتی هستیم که برا هیچی آموزش درست حسابی نیست. برو تو ان آی سی یو و ببین چندتا بچه به خاطر اینکه مادر نتونسته درست زایمان طبیعی کنه آسیب مغزی دیده
منی مرد رو میگیرن. اسپرم های نابالغ و خوب نیستنو کنار میذارن و اسپرم های خوب مرد رو وارد واژن زن میکنن. البته اگه اشتباه نکنم قبلش به زن آمپول میزنن که تخمک آزاد شه و بعد اونا رو وارد بدن زن میکنم