2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 69 پست
برا اونایی که ناخواسته باردار میشن از ماکروفر هم سریعتره. دور و بریام همه ماه اول باردار شدن

هیچوقت زندگیتو با کسی مقایسه نکن .قرار نیست همه مثل هم باشن .من خودم ماه هشت اقدام بودم که خواهر شوهرم باردار شد اونم از دستش در رفت به قول خودش حالا من باید خودمو میکشتم .

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍
هنوز برا موعودت مونده عجله نکن انشالله مثبت میشه زود دادی 

یعنی نباید تا ۲۵ سیکل حداقل بتام ۲۰میبود؟😭

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان 8 ماهه. هیچی تو زندگیم با خوشحالی نبوده. اول خدا خوشی هر چیزو از دماغم در میاره بعد بهم میده ...

عزیزمم توکلت بخدا دخرعموم بعد ۱۸ سال دوتا باردار شد را انقدر نا امیدیییی

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
نه

من از این ترسوهام که اول ازدواجمون واژینیسموس داشتم و 6 ماه طول کشید تا بتونم رابطه داشته باشم. موقع پاپ اسمیر و سونو داخلی هم از ترس قلبم داشت می ایستاد. ای یو آی از سونو داخلی و پاپ اسمیر وحشتناک تره؟

دیشب با گریه خوابیدم. چرا برا من اینجوریه؟ با خدا هم قهرم. نمیدونید این چند ماه بهم چی گذشته. هر کی ...

عزیزم منم تنبلی داشتم دوسال طول کشید توکلت ب خدا باشه باور کن ب موقعش باردار میشی حالا یکسالم نشده که هرچی بهش فک کنی فقط استرس میکشی و روی تخمک هات اثر بدی میزاره

هیچوقت زندگیتو با کسی مقایسه نکن .قرار نیست همه مثل هم باشن .من خودم ماه هشت اقدام بودم که خواهر شوه ...

هیچ جای زندگیمو مفایسه نمیکنم. اگه میخواستم مقایسه کمم تا الان خودکشی کرده بودم. اما دلم از دست خدا گرفته که چرا هر چیزی رو اینقدر سخت و دیر میده. چرا اول زجرم میده

من یکسال و دوماه اقدام بودم...تاپیک هام هست...هرماه باکلی ذوق بیبی میزدم منفی میشد...درست ماهی ک اصلا ممتظرش نبودم باردار بودم...فکر و خیال نمیزاره باردار بشی..فکرتو ازاد کن.برو تاپیکام و بخون...انقد گله کرده بودم مث تو میگفتم خدا منو دوس نداره و ....

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
من از این ترسوهام که اول ازدواجمون واژینیسموس داشتم و 6 ماه طول کشید تا بتونم رابطه داشته باشم. موقع ...

ای یو ای مثل معاینست همین .یعنی کاملا شبیهشه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
دیشب با گریه خوابیدم. چرا برا من اینجوریه؟ با خدا هم قهرم. نمیدونید این چند ماه بهم چی گذشته. هر کی ...

منم مثه توام قشنگ موقعی که بی بی زدم دوساعت بعدش پری اومدنابودشدم 

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
8 ماه عجله است؟ اگه ماه اول حامله شده بودم ماه آینده بچم تو بغلم بود. به خدا برا من سخته. صبر من این ...

عزیزم من 5 ساله منتظرم اوایل مثل شما بودم پراز استرس و همش گریه و با خدا حرف میزدم الان خیلی اروم شدم و گاهی دلم خیلی پر میکشه مخصوصا تایپی های سقط . بارداری ناخواسته میخونم یا دور و اطرافم میبینم مادره از پس خودش و زندگیش برنمیاد و یه طفل معصوم به این دنیا اورده و اون بچهبخاطر نادونی پدرو مادرش توعذابه و مشکل روحی پیدا کرده تو عذابم ولی خب نمیشه با حکمت خداهم جنگید و هنوز بهش امید دارم

می رقصانم زندگیم را بساز خودم    هیچوقت از خدا ناامید نشید معجزاتش به موقع تو زندگیتون رخ میده
من از این ترسوهام که اول ازدواجمون واژینیسموس داشتم و 6 ماه طول کشید تا بتونم رابطه داشته باشم. موقع ...

پس چجور میخوای باردار بشی و زایمان کنی؟؟؟شما ک انقد مضطربی هیچ از فرایند زایمان خبر داری؟؟؟ب نظرم قبل بارداری پیش روانشناس برو تا بتونی اضطرابتو کنترل کنی 

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢