2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم منفیه

341 بازدید | 69 پست

دلم میخواست با یکی درد و دل کنم که اومدم اینجا. بهمن پارسال برا اولین بار اقدام کردم. فکر میکردم بار اول همه حامله میشن. اما نشدم. بدیش اینجا بود که از وقتی اقدام کردم پریودیام عقب افتاد. شده بود 48 روز. ماه به ماهم بدتر شد.تا بالاخره آخر تیر رفتم دکتر. تشخیص تنبلی تخمدان دادو قرص لتروزول مصرف کردم.اما بازم بی نتیجه. 30 مرداد پریود شدم و دوباره رفتم دکتر. لتروزول و قرص ویتامین ای داد. طبق گفته دکترم از شب 11 ام تا 19 ام پریودی یه شب درمیون رابطه داشتم. پنج شنبه 14 شهریور تخمدانم خیلی درد میکرد. فکر کنم تخمک گذاریم اون شب بود. چهارشنبه و جمعه اش رابطه داشتم. امروز 25 امه. و من دلم گرفته. دیشب بی بی چک گذاشتم میدونم زود بود اما منفی بود. حتی یه هاله کمرنگ هم نداشت. دیگه تحمل دیدن بی بی چکای منفی رو ندارم. 

دیشب با گریه خوابیدم. چرا برا من اینجوریه؟ با خدا هم قهرم. نمیدونید این چند ماه بهم چی گذشته. هر کی اراده میکنه حامله میشه ولی من هیچی. چرا سهم منی که عاشق بچم بارداری نمیشه. خیلی دلم گرفته. خیلیییییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امروز ۲۵سیکلمه ای یو ای کردم طاقت نداشتم رفتم بتا دادم ۱بود داغونم داغون شوهرم از من بدتر

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
دیشب با گریه خوابیدم. چرا برا من اینجوریه؟ با خدا هم قهرم. نمیدونید این چند ماه بهم چی گذشته. هر کی ...

عزیزم چرا این حرفو میزنی کی گفته همه بار اول باردار میشن .من سر بچه اول بعد چهار ماه .بچه دوم ده ماه اقدام  باردار شدم 

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍
منم امروز ۲۵سیکلمه ای یو ای کردم طاقت نداشتم رفتم بتا دادم ۱بود داغونم داغون شوهرم از من بدتر

چرا خدا ما رو لایق مادر شدن نمیدونه؟ کسایی تو فامیل بعد ما ازدواج کردن بچه دار شدن و هر کی به ما میرسه میگه چرا بچه نمیارین؟ چقدر این سوال آزار دهنده است. مگه دست منه؟ خدا برا من نخواسته و نمیخواد من چه گناهی کردم

عجله نکن خانمی تازه چند ماهه اقدام کردی .منم از وقتی اقدام کرده بودم مثل شما عجول بودم تا اینکه ۱ ماه روز ۲۰ ام بی بی چک گذاشتم مثبت شد بتا دادم مشکوک شد رفتم دکتر گفت دوقلو بارداری الانم خدا رو شکر دوقلوهام ۷ ساله ان

انسانیت
عزیزم چرا این حرفو میزنی کی گفته همه بار اول باردار میشن .من سر بچه اول بعد چهار ماه .بچه دوم ده ماه ...

من الان 8 ماهه. هیچی تو زندگیم با خوشحالی نبوده. اول خدا خوشی هر چیزو از دماغم در میاره بعد بهم میده. خیلی خستم. خیلیییییی

چرا خدا ما رو لایق مادر شدن نمیدونه؟ کسایی تو فامیل بعد ما ازدواج کردن بچه دار شدن و هر کی به ما میر ...

هیییی دقیقا هرکی بعد من عروسی کرده بچه دار شده جز من ای خدا 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
 عجله نکن خانمی تازه چند ماهه اقدام کردی .منم از وقتی اقدام کرده بودم مثل شما عجول بودم تا ای ...

8 ماه عجله است؟ اگه ماه اول حامله شده بودم ماه آینده بچم تو بغلم بود. به خدا برا من سخته. صبر من اینقدر نیست. خیلی خستم. خیلیییی

استرس و فکر زیاد مانع بارداری میشه با شادی بخواین و رهاش کنید .به موقع همتون طعم مادرشدن رو میچشید&n ...

نمیشه بهش فکر نکرد. وقتی یه چیز برات آرزو باشه صبح و شب بهش فکر میکنی. نمیتونم بی خیال باشم. به خدا دست خودم نیست