2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودت دیگع از هومیوپاتی نتیجه نگرفتی؟یه روش جدید شروع کردین؟

من با همیو پاتی یه دوره بیماریم رفت خاموشی.  ولس بعد از چند ماه عصبی شدم. دوباره شروع شد. و این دفعه همید پاتی حواب نداد

جدی میگی؟؟خدارو شکر چقدر خوشحالم.راستش خیلی مطالب ضد و نقیضی دربارش میگن ولی شما که مشکل مشابه همسرم ...

همسرتون خوب شد عزیزم چی کار کردین میشه راهنمایی کنی؟ 

چن مدت ریزش مو داشت تاول هم میزد؟

کلا بعد چن ماه دکتر رفتن؟ خوب شد ؟

خیلی ناراحتم نه فتو تراپی نکردن  من ایران نیستم  از شرایط مادرتون میگین چند ساله و چجوریه ...

من خودم لیکن پلان دارم.

داروها همه عوارض دارن.  فتوتراپی توی همه کشورها هست‌ 

من خودم لیکن پلان دارم. داروها همه عوارض دارن.  فتوتراپی توی همه کشورها هست‌

چن مدت دارو مصرف کردین چن ماه یا یسال ؟

ممنون از جوابتون  

یا اصلا دارو نخوردین فقط همیوپاتی کردین

چن مدت دارو مصرف کردین چن ماه یا یسال ؟ ممنون از جوابتون   یا اصلا دارو نخوردین فقط همیوپاتی ...

من تقریبا یک سال دارو مصرف کردم. همیوپاتی یه دوران انجام دادم. نسبتا بهتر شدم. ولی بعدش فتوتراپی انجام دادم. 

من هرجا میتونم این مطلب رو میزارم. لیکن پلان من با استفاده از طب سنتی خوب شد. کنسرو و سوسیس و کالباس و ماکارانی و نوشایه و ادویه و گرمی زیاد رو ۱۰۰ درصد قطع کنید. برید برای پاکسازی کبدتون برنامه غذایی بگیرید. بیماری من با این کار متوقف شده. ودکترای ایران همه بیسواد هستن. دکتر پوست فقط ویزیت الکی گرفت از من. من اط طریق دکتری که کانادا بود درمان شدم. ایشون با طب سنتی منو معالجه کردن. برید دنبال این کار. خوب شدید منم دعا کنید.مطمئنم خوب میشید 

من هرروز گریه میکردم. خیلی افسرده و بدحال بودم. چقدر هزینه کردم و ازمایش ایمنی و داروی پوست و... دکترای ایران فقط پول میخوان.خواهش میکنم برید سراغ تغذیه سالم سالم. و قطع همه خوارکی های بد. چیپس پفک تخمه سوسیس کالباس نوشابه.... 

میوه طبع معتدل بخورید‌. برید پاکسازی کبد .دکتر طب تلفیقی. سنتی 

ارامش اعصابتون رو هم کنترل کنید