2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و الان چه مدت هست که بیماریشون رفع شده ؟

تقریبا یکسال درگیر بود و یکسالی هست ک رفع شده و دیگه نیومده سراغش وای جای لک ها مونده ک خیلی خیلی کمرنگ تر شده ولی باز هست

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
تقریبا یکسال درگیر بود و یکسالی هست ک رفع شده و دیگه نیومده سراغش وای جای لک ها مونده ک خیلی خیلی کم ...

خداروشکر بهتر شدن .  چون من خودم هم در گیر هستم . بخاطر همین پرسیدم ./ ممنونم از اطلاغاتتون

خداروشکر بهتر شدن .  چون من خودم هم در گیر هستم . بخاطر همین پرسیدم ./ ممنونم از اطلاغاتتون

انشالله زودتر خوب بشی میدونم خیلی سخته اون به حدی شدید بود ک با یه دست زدن همش زخم بود و تو عروسیش این مشکل داشت خیلی افسرده شده بود ولی خدا رو شکر ک خوب شد شمام بزودی نتیجه میگیرید انشالله

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
انشالله زودتر خوب بشی میدونم خیلی سخته اون به حدی شدید بود ک با یه دست زدن همش زخم بود و تو عروسیش ا ...

من پاهام شدت گرفته . و یه مدت کوتاهیه طب خمیو=اتی رو شروع کردم .امیدوارم نتیجه بدم.

چون از دارو و پماد نتیجه ندیدم.

سلام خواستم ببینم بعد از این یکی دوماهی که هومیوپاتی کردین ،وضعیتتون چطور هست؟تجربیاتتون بفرمایید&nb ...

میتونم بگم خیلییی بهتر شدم .  من تمام بدنم رو گرفته بود . و همینطور خودتون میذونید وقتی لکه ها بهتر میشن به رنگ قهو ه ای تبدیل میشن . الان لکه هام قهو ه ای شدن . ظاهر خوبی ندارن ولی دارن کم کم کمرنگ میشن .  پیشنهاد میدم همیوپاتی رو ختما برید .

میتونم بگم خیلییی بهتر شدم .  من تمام بدنم رو گرفته بود . و همینطور خودتون میذونید وقتی لکه ها ...

جدی میگی؟؟خدارو شکر چقدر خوشحالم.راستش خیلی مطالب ضد و نقیضی دربارش میگن ولی شما که مشکل مشابه همسرمو دارین تجربتون برام قابل قبوله.البته برا همسرم به موهاش زده فقط میخوایم جلوی ریزششو بگیره ای کاش میشد مجددا رشد بکنه جاهایی که ریخته😔.راستی اینکه میگن یه دوره به شدت مریضی رو فعال و شدید میکنه،که اصطلاحا میگن برون ریزی میکنه،راسته؟و اینکه تا چند وقت باید ادامه داد؟من از خانم دکتر اصانلو برا همسرم وقت گرفتم.ازش چیزی شنیدین؟

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
جدی میگی؟؟خدارو شکر چقدر خوشحالم.راستش خیلی مطالب ضد و نقیضی دربارش میگن ولی شما که مشکل مشابه همسرم ...

نه من این دکتر رو نمیشناسم . ولی برون ریزی به این معنا نیست که بیماری شما حاد میشه ! من سوزش ادرار گرفتم که بهتر شدم . در خصوص ریزش مو همسرتون خب زوذتر برن دکتر که به بقیه فسمتهای سرشون نزنه و و بعد مو بکارن . 

و بستگی یه بیماری داره که چقدر درمان زمانبر باشه . ولی من حتی بگه تا اخر عمرت باید تخت نظر همیوپاتی باشیم . مشکلی ندارم . چون بهتر از اینکه بدنم تمام لک بشه .