2777
2789
نه من این دکتر رو نمیشناسم . ولی برون ریزی به این معنا نیست که بیماری شما حاد میشه ! من سوزش ادرار گ ...

اهان من فکر کردم یهو بیماری بیش از حد فعال میشه.متاسفانه در مورد این نوع ریزش مو ،کاشت مو نمیتونن انجام بدن.

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
اهان من فکر کردم یهو بیماری بیش از حد فعال میشه.متاسفانه در مورد این نوع ریزش مو ،کاشت مو نمیتونن ان ...

ای بابا . ولی بازم مرد هست . وگرنه ریزش مو برای خانوما خیلی بد هست . ولی خب دکتر رو برن . حلوی ریزش رو بگیرن. خودشون کم کم روحیشون عوض میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا . ولی بازم مرد هست . وگرنه ریزش مو برای خانوما خیلی بد هست . ولی خب دکتر رو برن . حلوی ریزش ...

عزیزم شما هومیوپاتی انجام میدین؟بیماری خودایمنی پوستی واقعا درمانپمیشه با هومیوپاتی؟

درست اون لحظه ای که واقعا تسلیم تقدیر میشی، همونی میشه که دلت میخواست!

سلام بله . خیلی میتونه کمک کنه . من خیلییییی بهتر شدم.

مرسی از جوابتون.شما دکترتون گفتن داروهای کورتونی حتما باید قطع بشه تا درمانو شروع کنید یا ربطی نداره؟میشه همزمان هر دو رو انجام داد؟

درست اون لحظه ای که واقعا تسلیم تقدیر میشی، همونی میشه که دلت میخواست!

مرسی از جوابتون.شما دکترتون گفتن داروهای کورتونی حتما باید قطع بشه تا درمانو شروع کنید یا ربطی نداره ...

نه ربطی نداره . مکن متوتروکسات هم مصرف میکنم . ولی همیوپاتی خیلیییی  کمک کرده 

نه ربطی نداره . مکن متوتروکسات هم مصرف میکنم . ولی همیوپاتی خیلیییی  کمک کرده

الان همسرم یک ماه شد میره اولش هفته ای یه بار باید قطره میخورد ولی جز کم شدن اشتهاش هیچ تغییری نکرد تو بیماریش خارش سرش همچنان هست ،ب دکترش هم گفتیم دارو شروع کنه گفت نه کار ما رو بی اثر میکنه،الانم قطره ش شد ماهی یک بار ،با یه پرهیزای خوراکی ولی ب اندازه شما نتیجه نگرفته.چکار کنم بنظرت؟

دکتر شما کیه؟مدل درمانش چحوریه؟

دکتر همسرم ،پریسا اُصانلو هستش،من از توی اینترنت پیداش کردم شما چجوری با دکترتون اشنا شدید؟ازش قبلا تعریف شنیده بودین؟

الان همسرم یک ماه شد میره اولش هفته ای یه بار باید قطره میخورد ولی جز کم شدن اشتهاش هیچ تغییری نکرد ...

من تقریبا 4 ماه تخت درمانم . اقای دکتر لاجوردی سمت پل صدر . ایشون بمن یک قرص ریز داد و گقت توی 250 سی سی اب حل کنم و فقط ازش یک قاشق چایخوری بخورم  و بفاصله تثریبا 15 روز دارومو هی عوض میکرد ولی همینجوری استفاده میکردم . و الان هم هنوز تخت درمانم ولی رعایتهای همیوپاتی رو انجام میدم . مثلا نعنا و کاقیین و ... استقاده نمیکنم . چون تا استفاده میکنم ذوباره مثل قبل میشم .   من یهو بیماریم استاپ نشد . کم کم انجام شد و الان بعد از 4 کاه قطع شده . مگر اینکه رعایتها رو انجام ندم . 

ولی با استفاده بار اول تاثیرشو دیدم.

این اصلا قرص نداد یه قطره داد هفته ای پنج قطره ولی اصلا جز کاهش اشتهاش تغییری نکرد موندم چ کنم ،فکر میکردم این دکتر خوبیه کاش پیش همون دکتر شما میفرستادمش

این اصلا قرص نداد یه قطره داد هفته ای پنج قطره ولی اصلا جز کاهش اشتهاش تغییری نکرد موندم چ کنم ،فکر ...

خب دیر نشده . برن پیش لاجوردی. تو گوگل بزنین دکتر لاجوردی همیوپاتی ، اطلاعاتش میاد. پل صدر هستند.

جدی میگی؟؟خدارو شکر چقدر خوشحالم.راستش خیلی مطالب ضد و نقیضی دربارش میگن ولی شما که مشکل مشابه همسرم ...

سلام مادرم بیماری لیکین پلان سر دارن دوتا دکتر رفته بهبود نداشته میشه خواهش کنم بگید کدوم دکتر رفتید درمان شدید؟

نه من این دکتر رو نمیشناسم . ولی برون ریزی به این معنا نیست که بیماری شما حاد میشه ! من سوزش ادرار گ ...

سلام میشه خواهش کنم بگید تحت نظر کدوم دکتر بودید و کجا درمان شدید مادرم این بیماری رو در سرشون دارن و دو تا دکتر رفتند جواب نگرفتند ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام مادرم بیماری لیکین پلان سر دارن دوتا دکتر رفته بهبود نداشته میشه خواهش کنم بگید کدوم دکتر رفتید ...

عزیزم ما هم متاسفانه تا حالا نتیجه خاصی نگرفتیم😔اگر اطلاعات خوبی گیر اوردی ب من هم بگو