2777
2789

یه نکته دیگه. من روی ناخن هام. و روی هر لکه ای که تازه ایجاد میشد. یا هرجیی که میخارید سریعا الوئه ورا میزدم. و اون لک جدید پاک میشد. روی لکه های قدیمی تاثیری نداشت. من الوئه ورا رو پوست میکنم. خرد میکنم. خوب میشورم. و داخل شیشه توی یخچال میزارم. هربار یه کم جدا میکنم و روی پوستم اروم الوئه ورا رو با ناخن فشار میدم که ژلش پخش بشه. سعی کنید حتی وقتی نمیخاره و لک جدید هم ندارید بزنید. چون خیلی خیلی خوبه. من ازش معجزه دیدم. برای جای جوش و ترک و زخم خوبه. مخلوط کن بریزید و از صافی رد کنید به مو بزنید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳ماه مداوم روزی ۲بار به لکه های قدیمی الوئه ورا زدم ولی تاثیری نداشت. با این حال شما هم امتحان کنید‌ شاید برای شما خوب بود. ولی با طب سنتی بیماری ایست کرده. فقط جای لکه هام مونده‌. خدا به همه کمک کنه. خیلی سخته. ولی تموم میشه اگه تغذیه و اعصاب خوب باشه

سلام میشه خواهش کنم بگید تحت نظر کدوم دکتر بودید و کجا درمان شدید مادرم این بیماری رو در سرشون دارن ...

فقط برید پیش دکتر حسین بخیار زاده شهر مراغه هست درسته دوره ولی واقعا ارزششو داره 04137222297

من 5 ساله لیکن پلان مویی دارم پیش بهترین دکترای تهرانم رفتم اصلا فایده نداشت پیش ایشون رفتم مثل اب رو اتیش بود داروهایی که داد واقعا اثر کرد حتی موهایی که به تازگی ریخته بود بعضیاش درومد

فقط برید پیش دکتر حسین بخیار زاده شهر مراغه هست درسته دوره ولی واقعا ارزششو داره 04137222297 من 5 س ...

سلام چه دارویی به شما داد

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
الان همسرم یک ماه شد میره اولش هفته ای یه بار باید قطره میخورد ولی جز کم شدن اشتهاش هیچ تغییری نکرد ...

سلام. امیدوارم همه مثل من درمان بشن. من جلوی دکتری که درمانم کرد زانو میزنم واقعا دستش درد نکنه. دکترم ایران نیست. ولی میتونم بگم چیکار کرد. ۱سال زمان برد تا درمان به من جواب داد. ۱۰ کیلو هم وزنم کم شد. دکتر منو با طب سنتی درمان کرد. اصلاح تغذیه. حل مشکل یبوست. به موقع خوابیدن. نخوردن خوراکی های نگهدارنده دار و فست فود. اصلاح طبع. من گرم مزاج بودم. خوراکی هتی رو به سرد و معتدل گف بخورم. و گف بعد از درمان تا ۱سال هم ادامه بدم. 

من ۳ماه مداوم روزی ۲بار به لکه های قدیمی الوئه ورا زدم ولی تاثیری نداشت. با این حال شما هم امتحان کن ...

درمورد الوئه ورا هم بگم. روی لکه های قدیمی تاثیر نداره. ولی من دائم بدنم رو چک میکردم. همیشه و همه جا حتی توی مسافرت و سرکار یه تیکه الوئه ورا همراهم بود. تا لک جدیدی میزدم روش الوئه ورا میزاشتم. میموند تا خشک بشه. حتی با پادچه نخی جاهایی که میشد رو میبستم و زبرش الوئه ورا میزاشتم. کامل لکه میرفت. من دست و پا و پشت گوش و کنار مو و پهلو و کاشله رانم بود. 

سلام من بعد از مصرف یه دوره چهل روزه  ترکیب عرق نعنا وعرق انگور عسکری و یه کیلو عسل طبیعی  درمان شدم مینویسم شاید کسی بدردش بخوره عرق نعنا و عرق انگور عسگری را ترکیب کنین بزارید روی گاز جوش اومد خاموش کنین سرد که شد عسل را هم اضافه کنین هم بزنین خوب هل شه روزی یه لیوان  استفاده کنین بعد از چهل روز حجامت انجام بدین انشااله که مشکلتون حل میشه 

فقط برید پیش دکتر حسین بخیار زاده شهر مراغه هست درسته دوره ولی واقعا ارزششو داره 04137222297 من 5 س ...

سلام ..عزیز شما الان واقعا لیکن پلان تون درمان شد توسط این دکتر ؟؟دیگه ریزش مو ندارین؟. موهای ریخته شده رویش پیدا کرده آیا؟؟میشه داروهاتونو نام ببرید..ممنون میشم ب سوالاتم پاسخ بدین.

من 5 سال بود لیکن پلان داشتم که کورتن تزریق میکردم بعد با خوردن هر هفته یک کپسول 50000 ویتامین دی بی ...

هفته ای یه دونه ۵۰۰۰۰زیاد نیست؟ ...من چند ساله دارم ماهی یه دونه ۵۰۰۰۰ میخورم  الانم لیکن پلان مو دارم

چجوری درمان کرد ؟

سلام عزیزم من روش درمانشو دارم اگ بخای میتونم بگم   پدرم  این مشکل داشت متاسفانه و خیلی حاد بوداما الان خوب شدن از دکترش خیلی راضیه انصافا خدا خیرش بده  خیلی دکترا بردیمش دارو شیمیایی خیلی مصرف کردن  ولی خوب نشد حتی عوارض دیگ  گذاشت رو بدنش ..