2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرجا میتونم این مطلب رو میزارم. لیکن پلان من با استفاده از طب سنتی خوب شد. کنسرو و سوسیس و کالباس ...

سلام منم درگیر این بیماری هستم البته از نوع لیکن پلان مویی دوبار کورتون تزریق کردم و یک دوره هم کورتون خوراکی مصرف کردم اما خوب نشد جدیدا پیش دکتر نخعی رفتم و گفت باید دوسال مداوم کورتون بخورم خیلی ناراحتم به خاطر عوارض کورتون میشه بگی شما کورتون استفاده کردی یا نه ؟ وداروهایی که دکتر طب سنتی بهت داد چی بود ؟

فقط برید پیش دکتر حسین بخیار زاده شهر مراغه هست درسته دوره ولی واقعا ارزششو داره 04137222297 من 5 ...

سلام خواهشا به من بگین داروهاتون چی بوده منم همین مشکل و دارم واصلا برام مقدور نیست برم مراغه لطفا اسم داروها رو بگین ثواب داره باعث بهبود دیگران بشین 

میشه لطفا روش درمان رو بگید؟ 

من لیکن پلان پوستی داشتم، از طب سنتی کمک گرفتم چون  کورتون و روشای دیگه تاثیر نداشت الان خداروشکر دیگه مشکلی ندارم،  حتما حتما باید یه سری چیزارو مصرف نکنید و رژیم خاص داشته باشید من از سایت استاد خیراندیش ویزیت انلاین گرفتم irismed.irقسمت مشاوره مجازی 

خواهش میکنم بگین چطور درمان شد منم درگیرم و به شدت حال روحیم خرابه 😢

لطفا لطفا وقتتونو با دکتر و کورتون و...  هدر ندید هر چه زودتر به یه دکتر معتبر طب سنتی مراجعه کنید و بدنتونو پاکسازی کنید تا الان تنها راهی بوده که رو من و خیلیای دیگه جواب داده و بیماری قطع شده من لیکن پلان پوستی داشتم پزشکا درمانی براش ندارن و فقط زمانو ازتون میگیرن،  به هر کس دیگه هم میشناسید بگید تا جلو پیشروی بیماریشون گرفته شه

سلام منم درگیر این بیماری هستم البته از نوع لیکن پلان مویی دوبار کورتون تزریق کردم و یک دوره هم کورت ...

پزشکا درمانی برای این بیماری ندارن کورتون ها حتی میتونن بیماری رو بدتر کنن حتما از طب سنتی کمک بگیرید طب سنتی دارو نمیده هر شخصی طبع و مشکلات خاص خودشو داره خودتون حتما برید ویزیت بشید و بدنتونو پاکسازی کنید ولی  به طور کلی اگه یبوست دارید حتما حتما درمانش کنید، ادویه رو خیلی کم مصرف کنید و حتی المقدور اصلا فلفل زنجبیل دارچین، سیر،  گردو،عدس،  کنسرویجات، فست فود، تمام چیزای که مواد نگه دارنده

دارن رو مصرف نکنید،  نمک زیاد غذاهای نمک  سود شده، اجیل و تنقلات شور کم مصرف کنید چون نمک باعث خشکی پوست میشه، زود بخوابید، زود بیدار شید ورزش روزانه حتما حتما داشته باشید،  به توصیه طبیب حجامت مفیده 

کنترلش با طب سنتی خیلی راحتتره 

گول تبلیغات طب سنتی ها رو نخورید

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
درمورد الوئه ورا هم بگم. روی لکه های قدیمی تاثیر نداره. ولی من دائم بدنم رو چک میکردم. همیشه و همه ج ...

عزیزم خیلی ناراحتم خواهرم لیکن پلان داره ۲۴ سالشه مویی هست تمام موهاش داره میریزه مال شما چه نوعی بود که طب سنتی جواب داد

سلام میشه خواهش کنم بگید تحت نظر کدوم دکتر بودید و کجا درمان شدید مادرم این بیماری رو در سرشون دارن ...

سلام ببخشید مادرشو بالاخره درمان شد چون مادر منم این بیماری به سرش زده میخواستم بدونم شما تونستید درمانش کنید من خیلی نگرانم

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏