2777
2789
فقط برید پیش دکتر حسین بخیار زاده شهر مراغه هست درسته دوره ولی واقعا ارزششو داره 04137222297 من 5 س ...

میشه بگید چه دارو هایی دادن؟ مادر منم مشکل شما رو داره

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواهرم مدت طولانی بود که مشکلات پوستی داشت ولی خب نمی دونستیم مشکلش چیه تا اینکه رفتیم پیش دکتر ایمان روغنی و ایشون گفت که بیماری لیکن پلان داره. ولی خب با داروهایی که داد حالش خیلی بهتره 

سلام 

من سی و شش سالمه و تقریبا ده ساله درگیره این بیماریم و فقط خواستم تجربمو در باره این بیماری با شما در میان بزارم.این بیماری در نتیجه اختلال سیستم ایمنی بوجود میاد که متاسفانه درمانش، داروهای سرکوب کننده ایمنیه .دارویی که برای من جواب داد سیکلوسپورین 100 به همراه پرنیزولون 5 روزی یک عدد همراه با هم . چون میکس این دو دارو اثر بیشتری داره ولی متاسفانه بسیار پر ریسکه و عوارض زیادی داره ولی خب چاره ای نیست.

من 5 سال بود لیکن پلان داشتم که کورتن تزریق میکردم بعد با خوردن هر هفته یک کپسول 50000 ویتامین دی بی ...

سلام منم مشکل لیکن پلان دارم . چکار کنم حل شه یک ساله درگیرم 

شما چیکار کردی بعد چند وقت رفت

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

سلام  من سی و شش سالمه و تقریبا ده ساله درگیره این بیماریم و فقط خواستم تجربمو در باره این بیم ...

سلام عزیزم یک ساله درگیرم لیکن پلان هستم لطفا بهم کمک کن زندگیمو خراب کرده از بس دون می نه و خارش داره 

شما خوب شدید الحمدلله ؟

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

من 5 سال بود لیکن پلان داشتم که کورتن تزریق میکردم بعد با خوردن هر هفته یک کپسول 50000 ویتامین دی بی ...

سلام میتونی بهم کمک کنی