2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟

274 بازدید | 54 پست

دوستان ،اموزشی میذاریم،گفتگوها رو می‌ذاریم ،مشاوره و سوالات رو می‌ذاریم ،،،،بازهم جالبه ۵/۶نفر از دوستان میان نظر میدن مطلب‌ها رو میخونن و تمام ،،،برام سواله پس تاپیکهایی که پر از خیانت و مادرشوهر و خواهر شوهر این چیزاست وقتی پر بازدید میشه خانوما مشکلشون حل میشه ؟؟؟که انقد دوستان دیگه میرن و نظر میدن و میمونن توی تاپیک ،یا چون تاپیکهایی که ما می‌ذاریم جنبه آموزش و مشاوره داره شما موافقش نیستید؟

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همین طوره من دیشب تاپیک زدم دو نفر بیشتر نظر ندادن یه جوری عصبی شدم گفتم نی نی یارا بترکونن حتی اونام اعتنا نکردن😂😂😂😂

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
منم همین کارو میکردم استقبال نشد بهم گفتن تبلیغ میکنی دیگه نذاشتم

آخه من تبلیغ نمیکنم من نه جایی که هستم رو میگم نه کانالی که دارم رو که بخوام تبلیغ کنم ،،،فقط و فقط آموزشی مباحث و مشاوره رایگان تا جایی که بتونم کمک به دوستان میکنم برای خدا ،،،ولی واقعا میبینم اصلا خانومها ارزش خودشون رو نمیدونن البته بعضی از خانومها 

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
آخه من تبلیغ نمیکنم من نه جایی که هستم رو میگم نه کانالی که دارم رو که بخوام تبلیغ کنم ،،،فقط و فقط ...

درک میکنم حرفتونو

منم نقد محصولات آرایشی میزاشتم میگفتن تبلیغ میکنی😃