2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 54 پست
خوششون میاد ساعتی ۱۰۰هزارتومن ب روانشناس بدن از قدیمم گفتن چیزمفت بی ارزش براهمین شک میکنن و استقبا ...

به نظرم حرفتون درسته ،،،الان تاپیک و دیدم خانومی گفته می حوصله کتابی خواندن داره ،میخواستیم می‌رفتیم کتاب میخوندیم

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

والا بخدا...حالا یه نفر تاپیک میزنه در شیشه خیارشورو خودم باز کردم میبینی ۸۰ صفحه رفته جلو😂😂😂

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همین جوری شده که سرانه کتاب خوندن تو ایران انقد پایینه!!!! 

یعنی واقعا یه خانوم نباید یه کتاب بخونه ،،،

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

عزیزم اگه میشه یه تایپک در مورد کنترل خشم بزن 

میخام بدونم چیکار کنم اخه خیلی الکی عصبی میشم 

خودمم متوجه هستم اذیتم میشم 

الکی الکی یهو صدامو میبرم بالا 

دوس ندارم اینجوری باشم

والا بخدا...حالا یه نفر تاپیک میزنه در شیشه خیارشورو خودم باز کردم میبینی ۸۰ صفحه رفته جلو😂😂😂

😄😄😄😄

عزیزم اگه میشه یه تایپک در مورد کنترل خشم بزن  میخام بدونم چیکار کنم اخه خیلی الکی عصبی میشم&n ...

توی تاپیک ها نگاه کنید در مورد کنترل خشم زدم عزیز دل

به نظرم حرفتون درسته ،،،الان تاپیک و دیدم خانومی گفته می حوصله کتابی خواندن داره ،میخواستیم می‌رفتیم ...

شما برا اونانمیزارین

ب این فکر کنید شاید ی نفر باحرف شما کلی حال دلش خوب شد و مشکلش حل شد

تو نیکی میکن و در دجله انداز🌷

توی تاپیک ها نگاه کنید در مورد کنترل خشم زدم عزیز دل

منم لایک کنین برگردم تولوخداااا🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎