2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 54 پست
کی حوصله کتابی خوندن داره،حوصله داشتیم ک کتاب میخوندیم نمیومدیم سایت

من براتون کتاب معرفی نمیکنم دوست عزیز من تاپیک آموزشی خیانت نکردن و مشاوره و بقیه مباحث رو میذارم

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
والا من از وقتی اومدم نی نی سایت یه تایپک مفید ندیدم  نه تایپک معرفی کتاب نه تایپک علمی هیچی&n ...

واقعا بعضی از تاپیک ها رو میرم میبینم زده از شوهرم کتک خوردم فلان شده و هزارتا درد دیگه ،بعد تاپیک میزنم که مشاوره میتونم کمکتون کنم ،،،اصلا اهمیتی نمیده که مشکل اونه 

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک میکنم حرفتونو منم نقد محصولات آرایشی میزاشتم میگفتن تبلیغ میکنی😃

چی بگم نمی‌دونم 

دقیقا همین طوره من دیشب تاپیک زدم دو نفر بیشتر نظر ندادن یه جوری عصبی شدم گفتم نی نی یارا بترکونن حت ...

😊😊😊😊

چون اغلب دوستان عاشق سبزی پاک کردنن

بعید می‌دونم این خانومای گوشی به دست وقت سبزی پاک کردن داشته باشند😉

تاپیک هاتون مفیده واقعا شمابرا اون چندنفری که میخونن بزارین🌷

مرسی عزیزم واقعا بعضی از مباحث و تاپیکها برای همین خانومای هست که میان تاپیک خیانت و غیره میذارن

ولشون کن عزیزم اینا خودشوننو حرفای خاله زنکیشون 

بله اونوقت خانوم عزیز میگه کی حوصله داره کتاب بخونه!!!!!!!!

مرسی عزیزم واقعا بعضی از مباحث و تاپیکها برای همین خانومای هست که میان تاپیک خیانت و غیره میذارن

خوششون میاد ساعتی ۱۰۰هزارتومن ب روانشناس بدن

از قدیمم گفتن چیزمفت بی ارزش براهمین شک میکنن و استقبال نمیشه

دقیقا همین طوره من دیشب تاپیک زدم دو نفر بیشتر نظر ندادن یه جوری عصبی شدم گفتم نی نی یارا بترکونن حت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

استارتر تا بوده همین بوده!!!!

تا وقتی بقیه همکاری نکنن همینه!!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید