2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 54 پست
شما برا اونانمیزارین ب این فکر کنید شاید ی نفر باحرف شما کلی حال دلش خوب شد و مشکلش حل شد تو نیکی ...

باز م واقعا همینطوره ،،،اما بعضی از خانوما واقعا مشکلشون هست و تاپیک میزنی براشون انگار نه انگار ،،،مثل اینکه علاقه دارن تعدادی براش حرف الکی و توهین و قضاوت کنند تا مشکل حل بشه براشون

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
شما تایپک بزن مهم اینه ک چند نفر بخونن و عمل کنن حالا به تعداد کم  به قوله کوروش  باران ...

چه قشنگ گفتی

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اگر بتونم سوالتون رو جواب میدم عزیز دل

ممنون. من توی چند سال گذشته به خاطر مشکلاتم چند بار به مشاور مراجعه کردم. اول به مراکز دولتی مراجعه کردم اما متاسفانه فقط میخواستن وقت مشاوره تموم شه. در پایان جلسه ی مشاوره هم شماره ی مرکز خصوصی ای رو که توش کار میکردن میدادن و میگفتن اگه دوست داشتی ادامه بدی میتونی بیای اونجا! بعدش رفتم مرکز مشاوره ی خصوصی. اونجا هم تعریفی نداشت. راستش دیگه قید مشاوره رو زدم. همچنان تو زندگیم مشکلات زیادی دارم و سردرگمم اما نمی تونم به کسی اعتماد کنم. مخصوصا الان که متاسفانه هزینه های مشاوره خیلی بالا رفته. 

ممنون. من توی چند سال گذشته به خاطر مشکلاتم چند بار به مشاور مراجعه کردم. اول به مراکز دولتی مراجعه ...

خوب اشکالی نداره،در خواست دوستی بدید اگر میخوای خصوصی صحبت کنی،امیدوارم بتونم کمکت کنم 

بعید می‌دونم این خانومای گوشی به دست وقت سبزی پاک کردن داشته باشند😉

سبزی پاک کردن کنایه از غیبت کردنه دیگه گلم😉😁

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏