دوستان ،اموزشی میذاریم،گفتگوها رو میذاریم ،مشاوره و سوالات رو میذاریم ،،،،بازهم جالبه ۵/۶نفر از دوستان میان نظر میدن مطلبها رو میخونن و تمام ،،،برام سواله پس تاپیکهایی که پر از خیانت و مادرشوهر و خواهر شوهر این چیزاست وقتی پر بازدید میشه خانوما مشکلشون حل میشه ؟؟؟که انقد دوستان دیگه میرن و نظر میدن و میمونن توی تاپیک ،یا چون تاپیکهایی که ما میذاریم جنبه آموزش و مشاوره داره شما موافقش نیستید؟
مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
شما برا اونانمیزارین ب این فکر کنید شاید ی نفر باحرف شما کلی حال دلش خوب شد و مشکلش حل شد تو نیکی ...
باز م واقعا همینطوره ،،،اما بعضی از خانوما واقعا مشکلشون هست و تاپیک میزنی براشون انگار نه انگار ،،،مثل اینکه علاقه دارن تعدادی براش حرف الکی و توهین و قضاوت کنند تا مشکل حل بشه براشون
مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
ممنون. من توی چند سال گذشته به خاطر مشکلاتم چند بار به مشاور مراجعه کردم. اول به مراکز دولتی مراجعه کردم اما متاسفانه فقط میخواستن وقت مشاوره تموم شه. در پایان جلسه ی مشاوره هم شماره ی مرکز خصوصی ای رو که توش کار میکردن میدادن و میگفتن اگه دوست داشتی ادامه بدی میتونی بیای اونجا! بعدش رفتم مرکز مشاوره ی خصوصی. اونجا هم تعریفی نداشت. راستش دیگه قید مشاوره رو زدم. همچنان تو زندگیم مشکلات زیادی دارم و سردرگمم اما نمی تونم به کسی اعتماد کنم. مخصوصا الان که متاسفانه هزینه های مشاوره خیلی بالا رفته.