2777
2789
فقط کالری شماری کردین...فقطططططط چون دقیقا منم اذر ماه عقدمه که میشه سه ماه نپروز بحول الله عرو ...

اره فقط کالری شماری و فعالیت خونه داری

بچه کوچیک دارم شرایط باشگاه رفتن و ....رو ندارم

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط کالری شماری شرایط ورزش و پیاده روی نداشتم. فقط روزانه 20 دقیقه رقص من با این فرمول کالری شماری ...

بعد شما بااین فرمول حساب کردین کالریتونو هرروز به یه اندازه خوردین یا کم و زیادش کردی بعد روز فست هم داشتی یا نه و اینکه در ماه چقد کم کردی

این نیز بگذرد...                                   
بعد شما بااین فرمول حساب کردین کالریتونو هرروز به یه اندازه خوردین یا کم و زیادش کردی بعد روز فست هم ...

اره با این فرمول حساب کردم 

بعضی روزا کم و زیاد میشد مثلا مهمون میومد یا مهمونی بودم مثلا یه روز 1400 میشد یه روز 1200 دوروز درهفته هم زیر 1000 مثلا با 800 کالری

من در ماه 4 کیلو کم کردم اخرین تاریخ وزن کشیم 15 مرداد بوده که 72 بودم

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
منم لواش حالا دیگه امید بخدا انشالله برسیم به وزن ایده المون

انشاالله با همین فرمولی که خانوم گفت وزن رو صرب در ۳ کنیم هزار تا ازش کنیم میشه کالری دریافتیمون

این نیز بگذرد...                                   
اره فقط کالری شماری و فعالیت خونه داری بچه کوچیک دارم شرایط باشگاه رفتن و ....رو ندارم

فدات بشم الان حساب کردم

شما تو چهارماه پونزده کم کردین

منم از مرداد شروع کردم تا اذر تقریبا قشنگگگگگگگگ مسشم

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
فدات بشم الان حساب کردم شما تو چهارماه پونزده کم کردین منم از مرداد شروع کردم تا اذر تقریبا قشن ...

سلامت باشی😘

انشالله تا اونموقع خوووش اندام میشی فقط انگیزه اراده داشته باش😍😍 💪

اره با این فرمول حساب کردم  بعضی روزا کم و زیاد میشد مثلا مهمون میومد یا مهمونی بودم مثلا یه ر ...

من الان ۶۳ ام با این فرمول که کفتی عدد۸۹۰ میاد یعنی روزانه انقد بخورم فقط؟

خدایاشکرت