2777
2789
عنوان

مامانا بیاین ی لحظه

71 بازدید | 11 پست

سلام بچه م ۴ماهشه چن روزه سینه راستمو واس شیر نمیگیره  ...یعنی خیلی کم بازور میگیره ..دلیلش رو کسی میدونه؟؟؟

برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون

بیشتر باسینه چپت شیر دادی مثل بچه ای که به پستونک عادت کرده اونم به سینه جپ عادت داره کم کم درست میشه وقتی خیلی گرسنه است طرف راست بده بهش

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر باسینه چپت شیر دادی مثل بچه ای که به پستونک عادت کرده اونم به سینه جپ عادت داره کم کم درست میش ...

نه اتفاقا همیشه ی بار چپ داده ی بار راست از وقتی ک بدنیا اومده اینجوری دادم ..ولی الان چن روزه با دردسر راست رو میگیره

منم دخترم اینجوری شد شوهرم لج کرد شیرخشک خرید داد میگفت تو شیر نداری بچه گشنه میمونه اشتباه نکن حتما سینه هات دوتاش بده منم دقیقا سر۴ماه این اتفاق افتاد برام منم هنوز ک هنوز حرصش میخورم ک نزاشت بچه م شیر خودم بدم 😔😣الان پنج سالشه دخترم

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
منم دخترم اینجوری شد شوهرم لج کرد شیرخشک خرید داد میگفت تو شیر نداری بچه گشنه میمونه اشتباه نکن حتما ...

الان چیکار کنم ب نظرتون ؟؟؟

الان چیکار کنم ب نظرتون ؟؟؟

برو لیدی میل بگیر بخور شیرت زیاد میکنه ولی اشتباه نکن شیر خودت بده 

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
لیدی میل چی هست؟

مکمل تو بارداری و دوران شیردهی میخورن مثل شیرخشکه فقط مادرا میخورن خیلی عالیه فک کنم ۲۸تومنه... کاکائویی بگیر بهتره