baharakm مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 606 عنوان مامانا بیاین ی لحظه 71 بازدید | 11 پست سلام بچه م ۴ماهشه چن روزه سینه راستمو واس شیر نمیگیره ...یعنی خیلی کم بازور میگیره ..دلیلش رو کسی میدونه؟؟؟ برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون 1398/06/22 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farhadfarzin عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 283 شیرش کم شده ولی بهش بده هم راست هم چپ.ماساژ هم بده هرچه کنیم ب خود کنیم.اسرا ۷
برکه۱ عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 5703 بیشتر باسینه چپت شیر دادی مثل بچه ای که به پستونک عادت کرده اونم به سینه جپ عادت داره کم کم درست میشه وقتی خیلی گرسنه است طرف راست بده بهش خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت
baharakm مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 606 بیشتر باسینه چپت شیر دادی مثل بچه ای که به پستونک عادت کرده اونم به سینه جپ عادت داره کم کم درست میش ... نه اتفاقا همیشه ی بار چپ داده ی بار راست از وقتی ک بدنیا اومده اینجوری دادم ..ولی الان چن روزه با دردسر راست رو میگیره برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون
نگارجونز عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1432 منم دخترم اینجوری شد شوهرم لج کرد شیرخشک خرید داد میگفت تو شیر نداری بچه گشنه میمونه اشتباه نکن حتما سینه هات دوتاش بده منم دقیقا سر۴ماه این اتفاق افتاد برام منم هنوز ک هنوز حرصش میخورم ک نزاشت بچه م شیر خودم بدم 😔😣الان پنج سالشه دخترم پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
baharakm مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 606 منم دخترم اینجوری شد شوهرم لج کرد شیرخشک خرید داد میگفت تو شیر نداری بچه گشنه میمونه اشتباه نکن حتما ... الان چیکار کنم ب نظرتون ؟؟؟ برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون
نگارجونز عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1432 الان چیکار کنم ب نظرتون ؟؟؟ برو لیدی میل بگیر بخور شیرت زیاد میکنه ولی اشتباه نکن شیر خودت بده پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
baharakm مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 606 لیدی میل چی هست؟ برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون
نگارجونز عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1432 لیدی میل چی هست؟ مکمل تو بارداری و دوران شیردهی میخورن مثل شیرخشکه فقط مادرا میخورن خیلی عالیه فک کنم ۲۸تومنه... کاکائویی بگیر بهتره پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
نگارجونز عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1432 لیدی میل چی هست؟ پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
نگارجونز عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1432 لیدی میل چی هست؟ روزی یکی دوتا لیوان بخور واقعا عالیه پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
baharakm مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 606 روزی یکی دوتا لیوان بخور واقعا عالیه قربونت عزیزم برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون