ای جانم مبارکت باشه.... انشاالله بارداری بی خطری رو داشته باشی... و انشاالله بقیه دوستان هم مامان ...
فداااات عزیزززم مررررسی میگم یه کمک بهم میکنی من بچه اولمه نمیدونم ...میشه بگی تیکرم درسته ....من اخرین پریودیم ۲۳بود بعد امروز بی بی مثبت شد فردا میرم ازمایش بنظرت ۲۳ماه قبل باشه اردیبهشتی میشه دزسته اگه درست نیست میشه برام حساب کتاب کنی بگی چقدر نه ماه تموم میشه
شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
من هفته ششم هستم امروز یه لخته دفع کردم ولی خونریزی و لکه بینی ندارم
سلام عزیزم
چقدر بود اندازه ش
دراز بکش به چپ زیاد کار نکن
توالت فرنگی برو
صبح به دکترت زنگ بزن دفع لخته رو اطلاع بده
احیانا بهت پروژسترون بدن زود خوب میشی هیچی نی ..نگران نباش
نشاسته گل با اب سرد حل کن بخور غلیظ
تا فردا ببین دکترت چی میگه ...خودت نرو
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به پزشک زنان فوق تخصص مراجعه کن که دوره های ای وی اف رو گذرونده باشه
اگه بتونی پیش جنین شناس بری عالیه برای راهنمایی کردنت
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
الان بری تو قسمت اطلاعات کاربری ....واسه تیکر اونجا برو ... بعد نوشته محاسبه تاربخ زایمان آبی رنگ هستش ... الان رفتم واست حساب کردم 1 خرداد 99 برات زد...
خواستی خودت برو امتحان کن
منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.