2777
2789

دعا كنين منم مامان ٩٩باشم☹️اي خدا

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما اگه این ماه باردار بشیم نی نی هامون خردادی میشن فداشوون ، آه خدا خسته شدم از بس حساب کتاب کردم 😭..کی به شوهرم بگم ..چجوری سوپرایزش کنم ..کی برم انومالی ..کی به بقیه بگم . .. کی سیسمونی بگیرم ... دعا کنین این ماه دیگه منفی نباشه  

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 
انشاالله عزیزدلمممم از ته قلبم آرزو میکنم 1399/9/9 روز تولد نی نی کوچولوت باشه😍

واي😳😳😳

اتفاقا خودمم وقتي داشتم اين پستو ميذاشتم به اين فكر ميكردم

چون همكار همسرمم گفته بايد اين تاريخ بچه ات به دنيا بياد

خواهش میکنم مرتبط با موضوع تاپیک نظر بدید ممنون
منم امروز فهمیدم جز مامانا شدم😍😍😍

ای جانم مبارکت باشه....

انشاالله بارداری بی خطری رو داشته باشی...

و انشاالله بقیه دوستان هم مامان بشن به همین زودیا

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
کسی میدونه واسه لانه گزینی موفق وباید چکار کرد؟؟

پاهاتو گرم نگه دار 

کف پا و انگشتان خیلی به فضای رحم مربوطه 

شکمت رو با روغن سیاه دانه چرب کن شب موقع خواب ...

توی حموم از اب ولرم استفاده کن 

اب زیاد بخور 

مبارک باشه عزیز🌹😍

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...