2777
2789

سلام دوستان یسوال استخر رفتن توبارداری مانعی نداره 

تازه ماه ۵ و تموم کردم منشی دکترم زنگ زد ک دکترمیخواد خانمای باردارشو ببره شنا 

دوست دارم برم اما میترسم  بعضیا میگن خوبه بعضیا ن میگن باعث عفونت و زایمان زود رس میشه 

اخه اگ اینا باشه چرا باید خود دکترم زنگ بزنه و بخواد بریم؟ واقعا موندم برم یانه

آیهان عشق مامانه😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خانما من یه سری علائم دارم ولی نمیدونم علائم بارداریه یانه چه جوری تا آخرهفته صبرکنم 

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
اره تا دیروز پریروز سینه درد شدید، الان نه . جز علائمی مث پریودی. حس می کنم پریودم هی ميرم چک می کن ...

علائم هردو مثل همن ..یه چندروز دیگه صبر کن بعد بی بی چک بزن 

خداجونم شکرت😍
سلام دوستان یسوال استخر رفتن توبارداری مانعی نداره  تازه ماه ۵ و تموم کردم منشی دکترم زنگ زد ک ...

نه مانعی نداره ولی از اب استخر مطمئن شو بعد برو 

خداجونم شکرت😍
 چندروز مونده تا موعدت؟؟؟

پنج روز

کمر درد و دل درد دارم دو بارم سینم سوزن سوزن شد 

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
مث من، به سختی عزیزم 

هی میخوام برم بی بی بزنم منصرف میشم 

نزن اصلا نزن استرسات زیاد میشه 

اره میترسم نا امید بشم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز