2777
2789

سلام دوستان یسوال استخر رفتن توبارداری مانعی نداره 

تازه ماه ۵ و تموم کردم منشی دکترم زنگ زد ک دکترمیخواد خانمای باردارشو ببره شنا 

دوست دارم برم اما میترسم  بعضیا میگن خوبه بعضیا ن میگن باعث عفونت و زایمان زود رس میشه 

اخه اگ اینا باشه چرا باید خود دکترم زنگ بزنه و بخواد بریم؟ واقعا موندم برم یانه

آیهان عشق مامانه😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خانما من یه سری علائم دارم ولی نمیدونم علائم بارداریه یانه چه جوری تا آخرهفته صبرکنم 

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
اره تا دیروز پریروز سینه درد شدید، الان نه . جز علائمی مث پریودی. حس می کنم پریودم هی ميرم چک می کن ...

علائم هردو مثل همن ..یه چندروز دیگه صبر کن بعد بی بی چک بزن 

خداجونم شکرت😍
 چندروز مونده تا موعدت؟؟؟

پنج روز

کمر درد و دل درد دارم دو بارم سینم سوزن سوزن شد 

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
مث من، به سختی عزیزم 

هی میخوام برم بی بی بزنم منصرف میشم 

نزن اصلا نزن استرسات زیاد میشه 

اره میترسم نا امید بشم