2777
2789
تو هنوز پنج روز موووونده  من دو روزم گذشته نه پریودم نه حامله  😐

یه چن روز دیگه دوباره بی بی بزن توکل به خدا 

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه من دوتا بچه بیشتر نمیخواستم ی دختر و پسر .اگ اینم دختر بشه شوهرم باز بچه میخواد. مخصوصا ک خیلی پ ...

پسر میخایی چیکار؟؟؟ فردا یه عروس گیرت میاد پدرتو در میاره دختر گله دلسوزه پدر ومادره من یه دختر دارم فقط از خدا میخام اینم دختر باشه اگه پسر شد خیلی تو ذوقم میخوزه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
فعلا صبر کن عجله نکن منم 7 روز صبر کردم بهد رفتم زدم درک میکنم روزای استرس اور و سختی

خوب طاقت آوردی ۷ روز

من فقط منتظرم موعدم بشه

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
سلام منم بچم اگه خدا بخواد اردیبهشتیه 😁ولی دوس دارم زودی برم تو ماهای چارن و پنجم.بس که درد کمر داد ...

هرچی بری جلو کمر دردت بیشترمیشه😐

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
منم بیست و دوم اسفندم اخرین پریودیت کی بود؟

۱۷ خرداد بود 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
پسر میخایی چیکار؟؟؟ فردا یه عروس گیرت میاد پدرتو در میاره دختر گله دلسوزه پدر ومادره من یه دختر دارم ...

گلم من برای خودم اصلا هیچ فرقی نداره .ولی ته دلم دوس دارم پسر داشتنو هم تجربه کنم .ولی بیشتر از من همسرم دوس داره پسر باشه.منم دیگ نمیخوام باردار شم ولی اگ اینم دختر باشه دوباره مجبور میشم😪

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘