2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 24 پست
هیچوقت بخاطز تنهایی ازدواج نکن هیچوقتتت منجر ب طلاقه

پس دیگران واسه چی ازدواج میکنن همه زمانی نیاز ب ازدواج پیدا میکنن ک احساس میکنن جای ی نفر تو زندگشیون خالیه و نیازهای دیگ اگه این نیاز ها نباشه ادما پس هیچ وقت ازدواج نمیکردن ک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا ایراد نداره عزیزم به اینا باشه میگن 25 سالگی ازدواج کن😡😡😡😡

چون بعضیا خودشون تو این سن ازداج کردن و با ادم خوب و شرایط مناسب ازدواج نکردن و سختی کشیدن این حرفو میزنن 😥😔

کاملا درکت میکنم همه ی مشکلاتی که گفتی رو منم دارن من 17سالمه ومیخوام ازدواج کنم سه ساله دارم انواع ...

وووو سه ساله من تازه امسال اونم هنو میترسم ب فکرش افتادم😥😶

من چجوری با 18 سال سن برم شهر دیگه امسال کنکور دارم 

منظورم برا دانشگاهه ديگه، تو امسال كنكور دارى به اين چيزا فكر ميكنى؟ بشين درستو بخون يه دانشگاه خوب تو شهر ديگه فبول بشى ، اصلا تو نبايد الان تو اينترنت دور بزنى! حيف وقتت نيست؟؟؟

منظورم برا دانشگاهه ديگه، تو امسال كنكور دارى به اين چيزا فكر ميكنى؟ بشين درستو بخون يه دانشگاه خوب ...

الا یازدهم هستم ولی 18 سالمه اشتباه گفتم میشه سال دیگه😐😥😂

پس دیگران واسه چی ازدواج میکنن همه زمانی نیاز ب ازدواج پیدا میکنن ک احساس میکنن جای ی نفر تو زندگشیو ...

ادم تا وقتی حالش خوبه باید ازدواج کنه چطوری میشه تو حالت خوب نباشه اون طرفو خوشبخت کرد مثلا اگه شوهر یبار توزندگی ی اخلاق بدی از خودش نشون بده سریع میشکنی و یاد گذشتت میفتی. اگه با حال بد ازدواج کنی ازدواج خوبی نمیشه. خودم تجربه کردم

عزیزم کسی که هیچ مشکلی تو زندگیش نداره کسیه که مرده 

همیشه تو همه مراحل زندگی سختی هست فکر نکن با ازدواج سوار اسب سفید میشی و میری تو کاخ رویاهات 

باید دیدگاهت رو نسبت به مشکلات و زندگی عوض کنی 

اگر صرفا بابت اینکه زندگی بهتری داشته باشی ازدواج کنی به مشکل میخوری 

از دید من ۱۸ زوده و بهتره درس بخونی و عاقلانه انتخاب کنی و اینو بدونی که هیچکس بی مشکل نیست نحوه برخوردت با اون مشکل مهمه سعی کن آسون بگیری 

در ازدواج انتخاب درست و آگاهانه و شناختمعیارهای مهم انتخاب همسر خیلی مهم است. بنابراین انجام مشاوره ازدواج و تست های شخصیت شناسی ازدواج اهمیت زیادی دارد. من به شما سایت روانشناسی و مشاوره ای را پیشنهاد می کنم که بصورت تلفنی و حضوری می توانید از خدمات آنها استفاده کنید. برای ورود به این سایت اینجاکلیک کنید.