بچه ها من 18 سالمه تو خانواده خوب و باشخصیتی بزرگ شدم تک دخترم ولی پدر مادرم همیشع باهم دعوا دارن ینی طلاق عاطفی گرفتن واقعا تو این سال ها خیلی زجر کشیدم حرفایی ک نباید میشنیدم شنیدم جلو هم کوچیک شدم اعتماد ب نفسمو از دست دادم جفتشون مریضن مادرم دیابت داره پدرم مشکل روحی و جسمی از وقتی دیگ پدرم مریض شد نتوست کار کنه مشکلات بیشتر شد مامانم ی ادم بی منطق و فوق العاده لج باز مث بچه ها 45 سالشه کارایی انجام میده ک بچه ها میکنن دلمم واسش میسوزه تحمل نصیت هیشکیو نداره اصلانم باهاش صمیمی نیستم نمیگم اوقات خوبی نداشتیم چرا داشتیم مادرم زن خوبیه ولی بعضی اوقات از اون جایی ک پدرم حساسع از قصد یکارایی رو میکرده ک بابام بهش بد بین شده فقط بخاطر اینکه قیص پدرمو در بیاره همیشه با مادربزرگم جنگ داره صداش ده تا کوچه اونور تر میره خیلی دوست دارم ازدواج کنم ولی تو خانوادمون ازدواج زبر 22 نداشتیم مامانم اینجور ک خودش میگه میخواد منو ترشی بندازه البته من خودمم خیلی بهم فشار میاد و خیلی منطقی هستم و دوست ندارم باهر ادمی ازدواج کنم میخوام درس بخونم یک کاره ایی بشم واقعا کمبود محبت دارم دوس دارم یکی موقع مشکلات کنارم باشه نظر شما چیه ازدواج با شرایط خوب ایراد داره ؟
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
بله ايراد داره، برو يه شهر ديگه درس بخون از خونواده دور شو، شرايط سخت كسى رو نميخواد كنارت داشته باشى چون نهايتا ميفهمى ك تنهايي بايد به مشكلاتت غلبه كنى، خييييلى زوده خييييلى پشيمون ميشى عزيزم
کاملا درکت میکنم همه ی مشکلاتی که گفتی رو منم دارن من 17سالمه ومیخوام ازدواج کنم سه ساله دارم انواع ختم و دعا و نذر و نیاز میکنم اصلا مهم نیس در چه سنی مزدوج بشی مهم اینه وقتی به ازدواج نیاز داری ازدواج کنی انشالله همین روزا تاپیک میزنی که ازدواج کردی😂