2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 52 پست
ولی شما هم به این فکر کن تا کی میتونی مالی اسپورت کنی

پول نمیدم کار برا جفتشون اوکی میکنم میارمشون پیش خودم اما میگم کلا باید خونواده مو بیخیال شم.و خب اینم شکلی از دخالته.اه.خودمم موندم به خدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

💗

عزیزم بنظر من تگر میتونی بانی خیر شو و کمکشون کن ب زندگیشون برگردن..منم بخاطر مشکلات مالی حرمتا شکسته شد و در آساانه جدایی هستم البته من جوری بود ک شوهرم تو روی بابام ایستاد و کسی نبود درست راهنماییش کنه و آرومش کنه و اونقدر بی حرمتی کرد ک دیگ راهی واس برگشت من نذاشت و خانوادشم این قضیه رو تشدید کردن متاسفانه...من بارها ازش خواستم بیاد صحبت کنه و مشکلات رو حل کتیم ولی اون همش اشتباهاتشو با ی استباه بزرگتر جبران میکرد پدرم ب ما کمک کرد خونه بخریم و متاسفانه خانواده شوهرم مخالف این قضیه بودن و اونقد شوهرمو تحریک کردن ک شوهرم گفتش خونه رو میفروشم و ب منم گف یا باید بیای با پدرم زندکی کنی یا طلاق ...من هم قبول نکردم و تمام مدت سکوت کردم ولی روزبروز بدتر شد خودش اومد جلو خونمون خودزنی کرد پدرومادرش بخاطر سند خونه اومدن محل کارم آبروریزی کردن و خودش خواهرشو اجیر کرد ک طلاق منو بگیره....,اینجور شد ک زندکی من از هم پاشید الا تنها جیزی ک باعث میشه عذاب وجدان نداسته باسم اینه ک تو زندگی پای همه سختیا موندم و سکوت کردم

هرکس خدا را وکیل خود قرار دهد,خدا اورا ناامید نخواهد کرد... 
عزیزم بنظر من تگر میتونی بانی خیر شو و کمکشون کن ب زندگیشون برگردن..منم بخاطر مشکلات مالی حرمتا شکست ...

😔عزیزم بمیرم الهی انقد مشکل پیدا کردی خیلی ناراحت شدم کاش مردها یه کم بیشتر خودشونو جای ما زن ها میذاشتن و انقدر راحت با زندگی مشترک بازی نمیکردن.منم زنگ زدم با دو طرف صبت کردم متاسفانه گفتن انقدری حرمتها شکسته شده که مساله برای خونواده ها حیثیتی شده. خواهر زاده م گفت روش نمیشه به مامانش بگه نمیخواد جدا شه.

😔عزیزم بمیرم الهی انقد مشکل پیدا کردی خیلی ناراحت شدم کاش مردها یه کم بیشتر خودشونو جای ما زن ها می ...

عزیزم مثل من...دیگ رو ندارم ب خانوادم بگم میخام با این مرد بمونم..از طرفی هم دیگ,خودم هم نمیتونم یبار دیگ بهش اعتماد کنم و بهش تکیه کنم..من بارها رفتاراشو توجیه کردم دیگ اینبار واقعا نمیتونم پشتش بایستم آخه اون بدحور پشت منو خالی کرد😢😢😢

هرکس خدا را وکیل خود قرار دهد,خدا اورا ناامید نخواهد کرد... 
عزیزم مثل من...دیگ رو ندارم ب خانوادم بگم میخام با این مرد بمونم..از طرفی هم دیگ,خودم هم نمیتونم یبا ...

عزیزم اگه دلش پیش توعه دل توام پیششه دور از چشم خونواده ها قرار بذارین صحبت کنین.به خدا هیچکی دلش واسه زندگی آدم نمیسوزه چون از دور نگاه میکنن به موضوع.شاید بتونین با هم توافق کنین.شاید شوهرت بخواد رفتارشو عوض کنه.😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز