سلام.چن وقت میشه که شنیدم خواهرزاده م داره از شوهرش جدا میشه.خیلی ناراحت شدم شوهرش تو شرکت کار میکرد خودشم خونه دار موقع ازدواج به خواهرم گفتم اینا بچه ن از پس زندگی برنمیان گفت کمکشون میکنیم از نظر مالی دو طرف حمایت میکنن.بعد سر همین کمکای مالی شروع کردن به دخالت تو زندگی اون بدبختا.هروقت میگفتن تو زندگی ما دخالت نکنین کمکاشونو قطع میکردن.حالا اونا سر پول و دخالت خوانواده ها دارن جدا میشن به نظرتون من پادرمیونی بکنم آشتیشون بدم خیلی عذاب وجدان دارم😭
اگه واقعا مشکل خاص دیگه ندارن و فقط بحث مالی باشه چه ایرادی داره کمک کنه من هم در آست ...
بعیده فقط به خاطر مشکل مالی باشه معمولا توی اینجور اتفاقات حرمتها میشکنه و بعضی افراد نمیتونن فراموش کنن و کینه شو با خودشون حمل میکنن .....اگه واقعا مشکل مالی باشه کسی زندگیشو بهم نمیزنه مگه ماها که الان داریم با همسرامون زندگی میکنیم و خوبو خوش هستیم مشکل مالی نداریم؟ پس زودی بریم طلاق بگیریم؟ یعنی واقعا به خاطر مشکل مالی کسی میره طلاق میگیره ؟ اگه واقعا یک زن توی مشکلات مالی با همسرش همراه نباشه همون بهتر که طلاقش بدی آدم باید صبور باشه منم توی مشکلات مالی صبوری کردم حالا خداروشکر وضعمون خوب شده این مشکلی نیست که قابل حل نباشه و زودی بری دنبال جدایی .....
بعیده فقط به خاطر مشکل مالی باشه معمولا توی اینجور اتفاقات حرمتها میشکنه و بعضی افراد نمیتونن فراموش ...
راست میگی دوستم ولی اینکه از نظر مالی وابسته بودن به خانواده هایی که مدام دخالت میکردن و همش دنبال دعوا و درگیری بین این دوتا بودن عامل اصلی شد تا حرمتا شکسته شه زندگیشون خراب شه