2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 52 پست
ببین همیشه اون کاری رو که فکر میکنی درسته انجام بده کاری به حرف مردم نداشته باش

همینطوره خواهرم از وقتی مریض شده خیلی عصبی و تند مزاج شده همه میترسن ناراحتش کنن مریضیش تشدید شه ولی اینبار نباید ملاحظه شو کرد

خانوم عزیز شما مطمئن هستید اگه این دو نفرو بهم برسونید بعدا با بچه بر نمیگرده خونه خواهرتون ؟میدونید ...

اگه واقعا مشکل خاص دیگه ندارن 

و فقط بحث مالی باشه

چه ایرادی داره کمک کنه 

من هم در آستانه جدایی بودم

۲ سال و نیم بلاتکلیف

بسکه دخالت میکردن

گذشت کردم و اجازه دخالت به کسی ندادم

الان چندساله دارم زندگی میکنم و از زندگیم راضی هستم

تهش هیچی نیست باور کن....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانوم عزیز شما مطمئن هستید اگه این دو نفرو بهم برسونید بعدا با بچه بر نمیگرده خونه خواهرتون ؟میدونید ...

شوهرمم همینو میگه آخه زندگیشون خیلی غیر منصفانه پیش رفت😭

باید شرایط رو کاملا بسنجی و ببینی واقعا مشکلشون چیه؟ فقط بحث مالی هست! باید باهاشون صحبت کرد 

همینکارو میکنم مجبورم وگرنه از وجدان درد شبا خوابم نمیبره

البته زندگی های الان خیلی مسخره شده

تا به طرف میگی بالای چشمت ابرو طلاق میخواد

خوش به حال قدیمیا

به نظرم هیچکس خوبه خوب نیست و هیچکس هم بده بد نیست باید دید که خوبیها به بدیها ارزش داره که برای زندگیت بجنگی یا نه

البته زندگی های الان خیلی مسخره شده تا به طرف میگی بالای چشمت ابرو طلاق میخواد خوش به حال قدیمیا ...

من خودم خیلی سخت به شوهرم رسیدم خیلی سخت زندگیمونو شروع کردیم.انقد جنگیدیم تا خودمون راهو پیدا کردیم.هیچی ارزش داغون کردن زندگیو نداره

اگه واقعا مشکل خاص دیگه ندارن  و فقط بحث مالی باشه چه ایرادی داره کمک کنه  من هم در آست ...

بعیده فقط به خاطر مشکل مالی باشه معمولا توی اینجور اتفاقات حرمتها میشکنه و بعضی افراد نمیتونن فراموش کنن و کینه شو با خودشون حمل میکنن .....اگه واقعا مشکل مالی باشه کسی زندگیشو بهم نمیزنه مگه ماها که الان داریم با همسرامون زندگی میکنیم و خوبو  خوش هستیم مشکل مالی نداریم؟ پس زودی بریم طلاق بگیریم؟ یعنی واقعا به خاطر مشکل مالی کسی میره طلاق میگیره ؟ اگه واقعا یک زن توی مشکلات مالی با همسرش همراه نباشه همون بهتر که طلاقش بدی آدم باید صبور باشه منم توی مشکلات مالی صبوری کردم حالا خداروشکر وضعمون خوب شده این مشکلی نیست که قابل حل نباشه و زودی بری دنبال جدایی .....

بعیده فقط به خاطر مشکل مالی باشه معمولا توی اینجور اتفاقات حرمتها میشکنه و بعضی افراد نمیتونن فراموش ...

راست میگی دوستم ولی اینکه از نظر مالی وابسته بودن به خانواده هایی که مدام دخالت میکردن و همش دنبال دعوا و درگیری بین این دوتا بودن عامل اصلی شد تا حرمتا شکسته شه زندگیشون خراب شه

بعیده فقط به خاطر مشکل مالی باشه معمولا توی اینجور اتفاقات حرمتها میشکنه و بعضی افراد نمیتونن فراموش ...

درست میگی قبول دارم

ولی ی وقتهایی شرایط واقعا سخت میشه

و اینکه آدمها هر کدام نسبت به یک موضوع واکنش های خاص و متفاوتی دارن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز