2777
2789
عنوان

داغونم😔

239 بازدید | 34 پست

خلی داغونم دیگه خستم ازاینکه هرمادری رو میبینم‌باخودم میگم خوشبحالش ک انتظار بچه رونکشیده ازاینکه زود طعم مادرشدنو چشیده وقتی به بچش نگاه میکنم تمام غمای عالم میاد تودلم.مادرشوهرم ازمکه اومده واسه بچه نداشتم لباس نوزادی اورده ک به حرما تبرکش کرده شوهرم وقتی لباسو دیدیه جوری شد.اومدم خونه کلی گریه کردم 

دعام کنید تواین شبای عزیز😭😭

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍

انشالله سال دیگه همین موقع بچت تو بغلت باشه❤

دیگر برایمـ مهمـ نیس! از قضاوت و بی انصافیِ هیچ آدمی،دلمـ نمیگیرد :) مـن به مرحله ی پذیرش خود، رسیده ام،نه از تمجید و ابراز علاقه کسے،ذوق میکنم!نه با انتقاد و رفتنِ کسے، بهم میریزم!به معناے واقعی عینِ خیالم نیس! این روزها، همه چیزِ دنیاےِ من، به خودم بستگی دارد! حالِ من خوب است...نه عاشقمـ نه غمگینـم نه دلتنگـ... این روزها جاےِ هیچکس خالے نیست!من در بـے تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارمـ👌[لطفا نه درخواست بدین!نه ریپلای کنید!]

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اسمت چیه عزیزم برات دعا میکنم توام واسه من دعا کن  به حق امشب و سقای کربلا خدا بچه های سالم وص ...

فاطمه ام .خواهش میکنم دعام کنید فک میکنم بیشترازهرکسی الان محتاج دعا هستم فک میکنم ازه همه مشکلم سختتره

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍
نزدیک دوساله

دوسال؟

خدا پدرتو برات نگه داره دختر یجوری گفتی گفتم حالا ۱۰ ساله منتظری..چ زود نا امید شدی امیدت ب خدا باشه

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز