2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 132 پست
مرسی عزیزم ضربه روحی خوردن خیلی بده منم استارتر جواب نداد فکر کرد حسودشم نه من از خدامه عروس بشه لار ...

اره واقعااا کاش همه بدونن که رو هیچی حساب صد در صدی باز نکنن تا کمتر آسیب ببینن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂 وااااای  از ۱۶-۱۷ سال کمتر میزنه با این افکارش

برای همه شده بود سر گرمی خوشگل بود اما فکر میکرد همه شب با یاد اون میخوابن و صبحها به عشق اون چشم باز میکنن

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

دورت بگردم بی سیاست عمل کردم  خیلی خیالش و از بابت خودم جمع کردم‌ ترس از دست دادن نداشت  ...

الهی بگردم ....

میدونی همیشه میگن واسه مردتون دست نایافتنی باشین خیلی خودتون رو در دسترسش نذارید بقول شما خوبی زیاد نکنید همه چیز به جا باشه . شاید شما بیش از اندازه وابستش بودین .... شاید بعد یه مدت ک ترکش کردی دوباره برگرده دلتنگ شه . اخه میدونی ماهم ازین حرفا خیییلییی توی دعواهامون میزنیم از سر عصبانیت زیاد ( اصلا کارمونم درست نیس باید کنترل ‌کنیم خودمونو) ولی خب باز پشیمون میشیم و ....

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
بله متاسفانه از سادگی فقط 

سادگی و سادگی و لجبازی بعضی‌وقتها

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

دختر دایی من صیغه محرمیت خوندن بله برون و همه چیز برگذار شد هی گفتم وابسته نشو زیاد بگو بخند بیرون ب ...

وااااییییییی

ینی پسره با دوستش به ناموسش تجاوز کرده بودن؟

ما از اون محل بلند شدیم یکی دو سال بعد شنیدم با یکی از اون پسرا تو خونه دختره گرفتنشون و پسره فرار ک ...

ابببلففففضللللل 

ب حق این شبای عزیز خدا آبروی همه رو حفظ کنه بی آبرویی خیلی بده

اره واقعااا کاش همه بدونن که رو هیچی حساب صد در صدی باز نکنن تا کمتر آسیب ببینن

اصلا مردی گفت عاشقتم از این گوش در از اون یکی بیرون میره اصلا برام مهم نیست حرف دیگه ببین قبلی همین قدر بدون اینقد خر پول بود که حد نداشت ماهی 1 میلیارد 1 سال منو بازی داد با حرفای قشنگ وعده های قشنگ مامانش زنگ زد که بیان یهو سر یه موضوع مسخره کات کرد..جوری بودم روانی از پل شهر میخواستم خودمو پرت کنم پایین....ولی الان خندم میگیره یادم میاد...چه احمق و ساده

این یکی دیگه اصلا مهم نیست برام بهشم گفتم تا انگشتر عشقت نره توی دستم باورت نمیکنم

الهی بگردم .... میدونی همیشه میگن واسه مردتون دست نایافتنی باشین خیلی خودتون رو در دسترسش نذارید بق ...

نه این بار قهر نبود کات بود واقعا...

اره شاید بره با چندتا دختر دیگه اشنا بشه و ببینه که اونا به اندازه من تحویلش نمیگیرن پشیمون بشه ! هرچند که وقت اینکارارو نداره و زمان ازدواجشه دیگه 

۳۰ سالشه 

برگرده هم دیگه ارزشی نداره برام ... نمیخوامش 

۲ ماه پیش تولدش بود ۲ میلیون هزینه کردم‌

پولدار نیستم متوسطم ، اما تمام تلاشم و کردم که پولی دستم بیاد که در حد خودم سنگ تموم بذارم‌....

۲ هفته دیگه تولد منه ، دلم میگیره که انقدر برای تولدش تلاش کردم و دو هفته دیگه قراره تنهای تنها باشم ....

ادم دلش میگیره....

اصلا مردی گفت عاشقتم از این گوش در از اون یکی بیرون میره اصلا برام مهم نیست حرف دیگه ببین قبلی همین ...

لیاقتتو نداشته عزیزم .

وااااییییییی ینی پسره با دوستش به ناموسش تجاوز کرده بودن؟

بله البته خیر ندید پسره اه دختر داییم  گرفتش یه زن گرفت چند ماه بعدش بچه ناقص داره زنشم مرد بعد یه مدت 

یا همین اشغالی که منو سر کار گذاشت یه شب پیام داد تورو خدا حلال کن محلش ندادم تا یه مدت بعدش پیام داد مادرم سرطان سینه داره ..منم بلکش کردم 

ابببلففففضللللل  ب حق این شبای عزیز خدا آبروی همه رو حفظ کنه بی آبرویی خیلی بده

آمین فکر کنم کار به جاهای باریک نکشیده بود اما سر و صدا و فحش و جیغ و... یه نفر باور کنه اتفاقی نیفتاده ده نفر باور نمیکنن که!

البته از خانواده ها هم هستش که کنترل نمیکنن

دقیقا بعضی از خانواده ها اعتماد بیش از حد دارن مثل مامان همین دوست من

[QUOTE=104029073]نه این بار قهر نبود کات بود واقعا... اره شاید بره با چندتا دختر دیگه اشنا بشه و ببینه که  نمیدونم چرا فکر میکنم برمیگرده حالا یا روز تولدت یا یه زمان دیگه اگه برنگشت بدون خییییلییییی ببخشیداااا نمک به حرومه و اصلا ارزش یک لحظه فکرکردنم نداره این آدم کلا بدرد هیچی نمیخوره اگه انقد بی معرفت باشه .